Αλέξης Παπαχρήστος

Όταν λείπει ο Λέτο, χορεύουν τα… ποντίκια

Παρά την νίκη και το σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Δόξα Δράμας, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε. Και φάνηκε ξεκάθαρα, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, πως υπάρχει δυσλειτουργία στην επίθεση όταν λείπει ο Λέτο. Πάλι καλά που ήταν και ο Κουίνσι με τον Κλέιτον δηλαδή, οι οποίοι είχαν την απαιτούμενη φαντασία και μπούκαραν σαν… ποντικοί στην περιοχή των Δραμινών, που αντιστέκονταν με την πολυπρόσωπη άμυνα τους.

Παρά την νίκη και το σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Δόξα Δράμας, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε.

Και φάνηκε ξεκάθαρα, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, πως υπάρχει δυσλειτουργία στην επίθεση όταν λείπει ο Λέτο.

Πάλι καλά που ήταν και ο Κουίνσι με τον Κλέιτον δηλαδή, οι οποίοι είχαν την απαιτούμενη φαντασία και μπούκαραν σαν… ποντικοί στην περιοχή των Δραμινών, που αντιστέκονταν με την πολυπρόσωπη άμυνα τους.

Και μαζί με αυτούς τους δύο, βάζω μέσα και τον Σιμάο, ο οποίος έκοβε οποιαδήποτε επικίνδυνη επίθεση πήγαινε να δημιουργηθεί στην εστία του Καρνέζη, ο οποίος συνεχίζει να κρατάει το μηδέν… Πάντως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν γρήγορα στην Παιανία, πως το πρόβλημα που δημιουργείται με την απουσία του Λέτο θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

Διότι ο Αργεντινός έχει έξι κίτρινες κάρτες και δεδομένα θα δεχτεί ακόμη μία. Είτε λόγω νεύρων, είτε λόγω… Και τότε, θα πρέπει να επιλεχθούν από το προπονητικό τιμ τα δύο παιχνίδια που θα εκτίσει την τιμωρία του ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας. Με τον κίνδυνο να ελλοχεύει στην γωνία, αφού το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Λεβαδειακό εκτός, την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και τον Εργοτέλη στην Κρήτη, πριν μπει στην διαδικασία των τριών διαδοχικών ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Και με τον Τοτσέ στην επίθεση, που παρά το γεγονός πως σκόραρε και προσπάθησε στο ματς με την Δόξα, ο Παναθηναϊκός είναι τρομερά προβλέψιμος. Ο Ισπανός είναι αργός, δεν έχει εύκολα το γκολ κι ας κινείται σωστά χωρίς την μπάλα, δεν βρίσκεται εύκολα με τον Κλέιτον και δεν έχει τόσο καλή μεταβίβαση όσο ο Λέτο.

Και άλλο η Δόξα Δράμας που ήταν το έκτο της παιχνίδι σε δύο εβδομάδες, άλλο οι αντίπαλοι που έρχονται. Αφού οι… ποντικοί, μπορούν να κάνουν εύκολα την ζημιά σε μία ομάδα του επιπέδου των Δραμινών, αλλά θα δυσκολευτούν να κάνουν το ίδιο και σε πιο δυνατές ομάδες. Εκτός, αν ανέβει ο Κατσουράνης με τον Ζέκα, που με τους Μακεδόνες δεν βλέπονταν…

Υ.Γ. Για ερωτήσεις, απαντήσεις, πληροφορίες και ό,τι άλλο θέλετε, στο alexpap@sport-fm.gr μπορείτε να με βρείτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x