Αλέξης Παπαχρήστος

Έπρεπε να δεχτούν κάρτα Κατσουράνης και Λέτο…

…στο παιχνίδι με την Λιβαδειά. Αφού το ματς είχε κριθεί από το 63’ που ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 3-0 και οι δύο ποδοσφαιριστές βρισκόντουσαν στο όριο, μια και είχαν συμπληρώσει έξι κίτρινες κάρτες. Ήταν λοιπόν ευκαιρία να φάνε ακόμη μία, ούτως ώστε να επιλεχθούν ποια από τα δύο εύκολα ματς που ακολουθούν μετά από αυτό με τους Βοιωτούς, θα εκτίσουν την ποινή τους οι δύο σημαντικότατοι παίκτες. Και αυτή η ευκαιρία, χάθηκε. Και το ίδιο λάθος, έχει ξαναγίνει…

…στο παιχνίδι με την Λιβαδειά.

Αφού το ματς είχε κριθεί από το 63’ που ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 3-0 και οι δύο ποδοσφαιριστές βρισκόντουσαν στο όριο, μια και είχαν συμπληρώσει έξι κίτρινες κάρτες.

Ήταν λοιπόν ευκαιρία να φάνε ακόμη μία, ούτως ώστε να επιλεχθούν ποια από τα δύο εύκολα ματς που ακολουθούν μετά από αυτό με τους Βοιωτούς, θα εκτίσουν την ποινή τους οι δύο σημαντικότατοι παίκτες.

Και αυτή η ευκαιρία, χάθηκε. Και το ίδιο λάθος, έχει ξαναγίνει…

Όσον αφορά την διαχείριση με τις κάρτες εννοώ. Ήταν τότε, που ο Φερέιρα αποφάσισε να αφήσει τον Λέτο εκτός, στο ματς της 4ης Ιανουαρίου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (το δυσκολότερο της τετράδας) μια και ο Αργεντινός είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες. Και ο Παναθηναϊκός στραβοπάτησε, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο τέλος.

Διότι εάν ο Λέτο ή ο Κατσουράνης είχαν δεχτεί την κάρτα στο ματς με τον Λεβαδειακό, θα υπήρχε η ευχέρεια σε δύο από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν οι πράσινοι μέχρι τα ντέρμπι, να κάτσουν έξω και μάλιστα εναλλάξ. Μία ο ένας μία ο άλλος δηλαδή και όχι ταυτόχρονα. Αφού αμφότεροι, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας προς τα μπρος.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το ματς με τους Βοιωτούς, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την Δόξα και έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Λεβαδειακό(εκτός), Ξάνθη(εντός) και Εργοτέλη(εκτός). Ενώ αμέσως μετά, έρχεται η τετράδα αγώνων που ενδεχομένως θα κρίνει και τον τίτλο. Αφού το «τριφύλλι» θα παίξει με ΠΑΟΚ(εντός), ΑΕΚ(εκτός), Ολυμπιακό(εντός) και ΟΦΗ(εκτός).

Άπαντες τώρα στην Παιανία, θα κάνουν τον σταυρό τους να μην «κιτρινιστούν» οι Κατσουράνης και Λέτο στο λάθος σημείο και λείψουν σε κάποια από τα ντέρμπι… Διότι στα δύσκολα, το καλύτερο για έναν προπονητή είναι να έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για κάποια από τα πιο δυνατά.

Και για κακή του τύχη, του Παναθηναϊκού, ο Λέτο έλειψε από το προηγούμενο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας (το ευκολότερο, που θα ήταν και ευκαιρία να το κάνει εάν δέχονταν την κάρτα με τον Λεβαδειακό) λόγω τραυματισμού και ίσως χάσει κι αυτό της Λιβαδειάς. Αν και αυτό, δεν έχει να κάνει με προγραμματισμό, αφού ουδείς ήξερε πως ο Λέτο θα νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο. Τέλος, το να μην δεχτούν κάρτα ήταν εντολή του Φερέιρα και ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει ο Πορτογάλος στο μυαλό του και πως μπορεί να θέλει να κάνει την διαχείριση.

Υ.Γ. Για ερωτήσεις, απαντήσεις, πληροφορίες και ό,τι άλλο θέλετε, στο alexpap@sport-fm.gr μπορείτε να με βρείτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x