Αλέξης Παπαχρήστος

Ένα και… καλό ή τριάρα και στην Ξάνθη;

Όποια ομάδα επισκέφτηκε φέτος το ΟΑΚΑ, έχασε. Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο στην έδρα του με εννιά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 22-5. Το αχανές «Σπύρος Λούης» είναι μέχρι στιγμής το όπλο του «τριφυλλιού» προς τον τίτλο. Αξιοσημείωτο, το γεγονός πως όταν οι «πράσινοι» αποδίδουν καλά πετυχαίνουν 3 γκολ(5 φορές), ενώ όταν δυσκολεύονται, κερδίζουν με 1-0(3 φορές).

Όποια ομάδα επισκέφτηκε φέτος το ΟΑΚΑ, έχασε. Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο στην έδρα του με εννιά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 22-5.

Το αχανές «Σπύρος Λούης» είναι μέχρι στιγμής το όπλο του «τριφυλλιού» προς τον τίτλο.

Αξιοσημείωτο, το γεγονός πως όταν οι «πράσινοι» αποδίδουν καλά πετυχαίνουν 3 γκολ(5 φορές), ενώ όταν δυσκολεύονται, κερδίζουν με 1-0(3 φορές).

Μόνο μία φορά μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός δεν πέτυχε είτε τρία είτε ένα γκολ στο ΟΑΚΑ και αυτή ήταν με τον Εργοτέλη, που τον φιλοδώρησε με τέσσερα(4-0). Κι αν συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της η ομάδα του Φερέιρα, τότε δύσκολα θα χάσει αυτόν τον τίτλο επειδή στα έξι παιχνίδια που απέμειναν, το ένα, είναι αυτό με τον Ολυμπιακό…

Μέχρι εκείνο το παιχνίδι υπάρχει δρόμος ακόμη, αφού πρωτίστως, πρέπει να επιτευχθεί το δέκα στα δέκα. Η Ξάνθη έχει δείξει πως δεν… αστειεύεται, αφού σε όλες τις δύσκολες έδρες, θα έχουν να την θυμούνται. Στο Καραϊσκάκη έχασε 2-1 παίζοντας με παίκτη λιγότερο ενώ τα γκολ τα έφαγε στο 86’ και στο 94’! Στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ήρθε 1-1, στο Χαριλαόυ 0-0 και στην Τούμπα έχασε 1-0 με τον ΠΑΟΚ να… φτύνει αίμα για να επικρατήσει.

Και μέσα σε όλα, του Παναθηναϊκού του λείπουν παίκτες οι οποίοι θεωρούνται ενδεκαδάτοι και είναι απο τους ποιοτικότερους του ρόστερ(Λέτο, Κουίνσι, Μπουμσόνγκ, Νίνης, Καντέ). Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, έχει καλύτερη ομάδα από τους Ακρίτες και μετά από την «σφαλιάρα» στην Λιβαδειά, οφείλει να είναι προσεκτικός και να κάνει αυτό που ξέρει καλά την φετινή χρονιά στο ΟΑΚΑ. Να κερδίσει…

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού φέτος στο ΟΑΚΑ

ΠΑΟ - Γιάννενα 3-1
ΠΑΟ - Εργοτέλης 4-0
ΠΑΟ – ΑΕΚ 3-2
ΠΑΟ – ΟΦΗ 3-1
ΠΑΟ – Αστ. Τρίπολης 3-1
ΠΑΟ – Κέρκυρα 1-0
ΠΑΟ – Δόξα Δρ. 1-0
ΠΑΟ – Ατρόμητος 1-0
ΠΑΟ – Λεβαδειακός 3-0

Υ.Γ. Για ερωτήσεις, απαντήσεις, πληροφορίες και ό,τι άλλο θέλετε, στο alexpap@sport-fm.gr μπορείτε να με βρείτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x