Stoiximan Super League

Ζήτησε αναστολή η ΑΕΚ

Το αναμενόμενο αίτημα αναστολής στη διαδικασία της αδειοδότησης κατέθεσε η ΑΕΚ. Στην εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει, η «Ένωση» ζήτησε να μη της δοθεί παράταση μέχρι τις 30/6, εξηγώντας πώς κάτι τέτοιο δεν είναι παράλογο, αφού ούτως ή άλλως οι μεταγραφές ξεκινούν την 1η Ιουλίου. «Το αίτημά μας δεν βλάπτει τα συμφέροντα της ΕΠΟ», δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Το αναμενόμενο αίτημα αναστολής στη διαδικασία της αδειοδότησης κατέθεσε η ΑΕΚ.

Στην εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει, η «Ένωση» ζήτησε να μη της δοθεί παράταση μέχρι τις 30/6, εξηγώντας πώς κάτι τέτοιο δεν είναι παράλογο, αφού ούτως ή άλλως οι μεταγραφές ξεκινούν την 1η Ιουλίου.

«Το αίτημά μας δεν βλάπτει τα συμφέροντα της ΕΠΟ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Στα περίπου 40 λεπτά που συζητήθηκε η υπόθεσή της ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, η πλευρά της ΑΕΚ έκανε το μοναδικό που της επιτρέπει το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει.

Ζήτησε παράταση στο θέμα της αδειοδότησης, επικαλούμενη «ειδικές συνθήκες» λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας και αιτούμενη να ανασταλεί η ποινή ως στο τέλος του μήνα (30/6).

Εξάλλου, όπως εξήγησε ο Ανδρέας Δημητρέλος «κάτι τέτοιο δεν βλάπτει τα συμφέροντα της ΕΠΟ», αλλά και ούτε επηρεάζει τις μεταγραφές, οι οποίες ξεκινούν τον Ιούλιο, όπως ανέφερε στην εκδίκαση.

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το να τρέφει τις λίγες ελπίδες να γίνει δεκτό το αίτημά της και η απόφαση (που θα βγει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη) να της δώσει την ευκαιρία αναζήτησης με περισσότερες πιθανότητες (και ομαλότερη πολιτική κατάσταση) λύσης στο διοικητικό.

Εκεί όπου δόθηκε και η εξήγηση του Ανδρέα Δημητρέλου για την ενασχόληση της ΑΕΚ με προτάσεις τύπου Ξενιάδη, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να αναφέρει κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΕΠΟ:

«Ο καθένας μπορεί να βάλει 5, 10 ή… 30 εκατ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη και από εκεί και πέρα η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού θα τον ελέγξει και θα πάρει τις αποφάσεις της. Εμείς ακούμε προτάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x