Αφιερώματα

Κορίτσια Eur-ια!

Κορίτσια οι εποχές άλλαξαν και πρέπει να προσαρμοστούμε. Πάνε οι καλοί καιροί που όταν οι άντρες έβλεπαν Euro, εμείς βγαίναμε για ποτάκια και όταν επιστρέφαμε, απλά μαζεύαμε το χάος που είχαν δημιουργήσει. Τώρα, ελέω ΔΝΤ και Τρόικας, πού μπικικίνια για εξόδους; Euro και πάλι Euro λοιπόν. Ε, και αφού θα αναγκαστούμε να παρακολουθήσουμε αυτό που όλοι περιμένουν πως και πως καλό θα είναι να ξέρουμε ποιες ομάδες θα υποστηρίζουμε και ΚΥΡΙΩΣ για ποιους λόγους!

Κορίτσια οι εποχές άλλαξαν και πρέπει να προσαρμοστούμε… Πάνε οι καλοί καιροί που όταν οι άντρες έβλεπαν Euro, εμείς βγαίναμε για ποτάκια και όταν επιστρέφαμε, απλά μαζεύαμε το χάος που είχαν δημιουργήσει…

Τώρα, ελέω ΔΝΤ και Τρόικας, πού μπικικίνια για εξόδους; Euro και πάλι Euro λοιπόν.

Ε, κι αφού θα αναγκαστούμε να παρακολουθήσουμε αυτό που όλοι περιμένουν πώς και πώς - κι αφού έχουμε παραδεχτεί ότι δεν θα καταλάβουμε ποιο είναι αυτό το οφσάιντ και τι είναι το 4-4-2 κλπ- καλό θα είναι να ξέρουμε ποιες ομάδες θα υποστηρίζουμε και ΚΥΡΙΩΣ για ποιους λόγους!

Υ.Γ. Η σειρά είναι τυχαία… κι ας μην είμαστε αυστηρές με τα παλικάρια… Α! Για να μην ξεχνιόμαστε, τα καλά έρχονται στο τέλος του αγώνα… εκεί που ανταλλάσουν φανέλες!

Γράφει η Σταυρούλα Σάββα...

1. Ελλάδα: Μιχάλης Σηφάκης



Ε, και δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με άλλη ομάδα, παρά μόνο με την Ελλάδα... Στο Euro 2012 θα... χαρούμε τον Έλληνα γκολκίπερ, Μιχάλη Σηφάκη. Μπορεί τα γάντια που φοράει να είναι λίγο χοντροκομένα, αλλά αυτό δεν μας χαλάει καθόλου… Good luck Μιχάλη!

2. Ιταλία: Τζιανλουίτζι Μπουφόν



Και η γειτονική χώρα, ξεχωρίζει για τον τερματοφύλακα της. Ο κύριος Μπουφόν έχει κλέψει τις καρδιές του γυναικείου πληθυσμού, ίσως για αυτό να ευθύνεται η… ιταλική γοητεία του. Ελπίζουμε σε πολλές επεμβάσεις λοιπόν, μπας και έχουν ενδιαφέρον οι αγώνες των «ατζούρι».

3. Ισπανία: Ζεράρ Πικέ



Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα έχουν ακουστεί για τον Ζεράρ Πικέ. Ο ψηλός, ξανθούλης με τα ανοιχτόχρωμα μάτια - τον ξέρουμε, καθώς είναι ο καλός της Σακίρα, στην οποία δίνουμε συγχαρητήρια για τις επιλόγες της- παίζει στην Ισπανία και πιστεύουμε πως είναι ένας λόγος για να τον παρακολουθήσουμε να... χορεύει και εντός γηπέδου! Το αξίζει!

4. Σουηδία: Όλοφ Μέλμπεργκ



Κάτι σας θυμίζει ε; Δίκιο έχετε, τον ακούμε συχνά λόγω Ολυμπιακού. Γεροδεμένο παιδί, βράχος στην άμυνα… Εντυπωσίαζει πάντα στις εξόδους του, καθώς το στυλ του είναι πάντα προσεγμένο. Περιμένουμε πώς και πώς το τέλος κάθε παιχνιδιού όταν και δεν τον χάνουμε από τα μάτια μας, δικαίως!

5. Ουκρανία: Αντρέι Σεφτσένκο



Ε, σταθερή αξία! Έχουμε καιρό να τον δούμε, καθώς έχει μετακομίσει στην Ουκρανία και είναι αλήθεια πως ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά να στέλνει το τόπι στα αντίπαλα δίχτυα και στον πανηγυρισμό του να βγάζει τη φανέλα...!

6. Γερμανία: Λούκας Ποντόλσκι



Τα μάτια στον Λούκας Ποντόλσκι! Ο 27χρονος επιθετικός ξέρει να χτυπάει το τόπι… Μπορεί η παραπάνω φωτογραφία να παρουσιάζει την πιο… άγρια πτυχή του, ωστόσο κρύβει και ένα… αγγελικό πρόσωπο.

7. Ολλανδία: Γουέσλει Σνάιντερ



Μέσα στο γήπεδο αδικείται, είναι γεγονός… Ωστόσο, το κοντοκουρεμένο μαλλί του και τα… τσαχπίνικα μάτια του, τραβούν τα βλέμματα.

8. Ρωσία: Αλεξάντρ Κερζακόφ



Δεν ενθουσιαζόμαστε, αλλά είναι ότι καλύτερο έχει να μας δείξει η Ρωσία. Είμαστε και άτυχες είναι στον όμιλο μας, οπότε θα τον δούμε θέλουμε δεν θέλουμε… Ίσως ο αγώνας με τη Ρωσία να είναι μια ευκαιρία να δούμε - και ίσως καταλάβουμε- λίγο μπαλίτσα.

9. Κροατία: Νίκο Κράνιτσαρ



Κάτι μας θυμίζει ο Κροάτης με το μαλλί κάπως σαν καπελάκι, πιθανότατα απευθύνεται σε έφηβες, αλλά και αυτό καλό είναι. Για όσες πιστές λοιπόν, αναζητούμε το 27χρονο παλικάρι στο κέντρο του γηπέδου!

10. Πορτογαλία: Κριστιάνο Ρονάλντο



Επιλογή αναγκαστική και ύστερα από πολλές μάχες… Ο γυναικείος πληθυσμός κάτι παθαίνει με τον Ρονάλντο… αδυνατώ να καταλάβω το λόγο, αλλά στους τυφλούς καλός είναι και ο μονόφθαλμος που λέει και ο λαός…

Τι να τον κάνεις αν ασχολείται περισσότερο με το μαλλί του από ότι με την καλή του;

Άντε και καλό μας καλοκαίρι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x