Μιχάλης Τσόχος

Λογική VS συναίσθημα!

Τα πράγματα είναι απλά στις για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον μπασκετικό Παναθηναϊκό: Είτε οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, είτε ο «Ζοτς» θα πρέπει να βάλουν στην άκρη την λογική και να λειτουργήσουν με το συναίσθημα -και μόνο με αυτό- για να τα βρουν. Ο Μιχάλης Τσόχος εξηγεί το γιατί στο sport-fm.gr.

Τα πράγματα είναι απλά στις συζητήσεις για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον μπασκετικό Παναθηναϊκό:

Είτε οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, είτε ο «Ζοτς» θα πρέπει να βάλουν στην άκρη την λογική και να λειτουργήσουν με το συναίσθημα -και μόνο με αυτό- για να τα βρουν.

Ο Μιχάλης Τσόχος εξηγεί το γιατί στο sport-fm.gr.

Μα και οι δύο πλευρές αυτό που θέλουν βασίζεται στην λογική.

Και αν δεν το κάνουν, σχεδόν θα την έχουν καταργήσει.

Οι μεν Γιαννακόπουλοι πολύ λογικά λένε «εντάξει, να μείνουμε και να αποτελέσουμε εγγύηση για την επόμενη μέρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αλλά είναι αδύνατον να συνεχίσουμε να ξοδεύουμε αυτά τα τρελά ποσά, αυτή την εποχή. Να βάλουμε από την τσέπη μας αρκετά, αλλά όχι πολλά».

Έχουν απόλυτο δίκιο κι αν δεν επιμείνουν σε αυτό, θα πάνε κόντρα όχι στην επιχειρηματική λογική -σε αυτήν έτσι και αλλιώς πάνε κόντρα χρόνια και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν από τη στιγμή που αποφάσισαν να μείνουν- αλλά κόντρα στην κοινή λογική.

Την ίδια ώρα, ο Ομπράντοβιτς θέλει να μείνει, αλλά θέλει να έχει το μίνιμουμ της εγγύησης ότι τα χρήματα θα φτάνουν για να φτιάξει σχεδόν από την αρχή μία ομάδα η οποία θα μπορεί αμέσως να διεκδικεί και να παίρνει τίτλους.

Ο «Ζοτς» εκτός από ένας άνθρωπος δεμένος, σχεδόν ταυτισμένος με τον Παναθηναϊκό, είναι και ένας επαγγελματίας που τα αντέχει όλα, εκτός από την ήττα. Είναι, λοιπόν, κόντρα στη λογική του να μείνει σε έναν Παναθηναϊκό όπου δεν θα είναι σίγουρος, δεν θα πιστεύει ότι είναι ικανός για την κορυφή της Ευρώπης.

Για να έρθουν σε συμφωνία, λοιπόν, πιστεύω ότι και οι δύο θα πρέπει να ρίξουν τη λογική και να στηριχτούν στο συναίσθημα. Δεν λέω να καταργήσουν τη λογική, αλλά να την παραμερίσουν και να αποφασίσουν με το συναίσθημα. Διαφορετικά, το διαζύγιο θα είναι πιο κοντά από ποτέ και θα είναι ένα διαζύγιο που δεν θα υπάρχει κάποιος που φταίει γι’ αυτό…


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x