Αφιερώματα

Μία ενδεκάδα... κομμένοι

Όλοι οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι αναμένουν το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event του καλοκαιριού. Μία ημέρα πριν το Euro και όλοι μετρούν αντίστροφα την έναρξη. Όλοι; Όχι όλοι... Υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που θα δουν τους αγώνες με μία πικρία. Με ένα κόμπο στο λαιμό. Διότι βρέθηκαν μία ανάσα από το να είναι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, αλλά αντί αυτού είναι …βυθισμένοι στον καναπέ. Το sport-fm.gr δίνει το... χαρτάκι με την 11άδα των κομμένων.

Όλοι οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι αναμένουν το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event του καλοκαιριού.

Μία ημέρα πριν το Euro και όλοι μετρούν αντίστροφα την έναρξη.

Όλοι; Όχι όλοι... Υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που θα δουν τους αγώνες με μία πικρία.

Με ένα κόμπο στο λαιμό. Διότι βρέθηκαν μία ανάσα από το να είναι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, αλλά αντί αυτού είναι …βυθισμένοι στον καναπέ.

Για το λόγο αυτό το sport-fm.gr δίνει μία δεύτερη ευκαιρία σε 11 εξ’ αυτών να αποδείξουν στους ομοσπονδιακούς προπονητές τους τι λάθος έκαναν! Σε διάταξη 4-4-2 και με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, αυτή η ομάδα θα έκανε... πάταγο!

Δίνει το... χαρτάκι με την 11άδα ο Χρήστος Φιλόπουλος

Οι 11 που ... θα διακρίνονταν

Αντρέ τερ Στέγκεν (Τερματοφύλακας)

Πρόκειται για τον 20χρονο τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ. Οι 34 συμμετοχές στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα μιλάνε από μόνες τους για το ταλέντο του ανερχόμενου Στέγκεν. Επομένως Αντρέ, μην ανησυχείς. Σίγουρα στο μέλλον θα έρθει η σειρά σου.

Ζοσέ Μποσίνγκουα (Δεξί μπακ)

Τελικό Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε, σήκωσε το τρόπαιο, αλλά Euro δεν θα πάει. Τα αίτια δεν είναι αγωνιστικά αλλά λόγω απειθαρχίας. Η συμμετοχή του στην ομάδα των ... κομμένων θα του δώσει και την ευκαιρία να ζητήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο από το νέο εργοδότη του, αφού ο Πορτογάλος κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος.

Ρίο Φέρντιναντ (Σέντερ μπακ)

Δεν θέλουμε να πάρουμε θέση για ποιο λόγο κόπηκε εν τέλει ο Ρίο, αλλά ένα είναι σίγουρο. Εφόσον δεν πάει Euro, θα πάρει τη φανέλα της ομάδας μας σπίτι του, έχοντας εξασφαλισμένη θέση στην 4άδα της άμυνας.

Καρβάλιο (Σέντερ μπακ)

Στα μαχαίρια με την εθνική ομοσπονδία είναι και ο Καρβάλιο, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Άλλο που δεν θέλουμε εμείς. Με τον αμυντικό της «βασίλισσας» θωρακίζουμε την άμυνά μας.

Ντομένικο Κρισίτο (Αριστερό μπακ)

Σίγουρα η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Αλλά κι εμείς ως εκλέκτορες αυτής της ομάδας, τη δικιά μας. Γι’ αυτό λοιπόν καλούμε το Ντομένικο Κρισίτο για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που αναμενόταν να έκανε για λογαριασμό της Ιταλίας. Όχι πως τον χάλασε δηλαδή. Αλλά, είπαμε, τον έφαγε το στοίχημα...

Άνταμ Τζόνσον (Δεξί εξτρέμ)

Πως γίνεται κύριε Χότζον να αφήνετε τέτοια παιχτάρα εκτός 23άδας; Έτσι, λοιπόν, κι εμείς κινηθήκαμε αστραπιαία και αποκτήσαμε τα δικαιώματα του Άνταμ Τζόνσον και θα του δώσουμε την δεξιά πτέρυγα να κάνει ό,τι θέλει!

Μάρκο Βεράτι (Κεντρικό Χαφ)

Παρ’ ότι νεούδι, μόλις 20 χρόνων, ήταν από τους πρωτεργάτες της θριαμβευτικής ανόδου της Πεσκάρα στη Serie A. Ήδη στην Ιταλία, τον αποκαλούν νέο Πίρλο. Τεχνίτης και μπαλαδόρος, θα τον εμπιστευθούμε και θα του δώσουμε φανέλα βασικού.

Γιοάν Γκουρκίφ (Κεντρικό Χαφ)

Με την ταμπέλα του τεμπέλη να τον ακολουθεί ο Γιοάν Γκουργκίφ δεν έγινε ποτέ αυτό που όλοι πίστευαν. Κι αυτό δεν το ξέχασαν οι συμπατριώτες του, οι οποίοι τον γιούχαραν στο τελευταίο, για εκείνον, ματς της Γαλλίας. Έλα σε εμάς λοιπόν γητευτή της μπάλας κι ας μην τρέχεις. Φθάνει να μοιράζεις το παιχνίδι όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Ντάνιελ Στάριτζ (Αριστερό Εξτρέμ)

Την εμπιστοσύνη μας θα δείξουμε σε έναν ακόμη κομμένο από τον Χότζον. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι έδειξε τα διαπειστευτήρια του με την Τσέλσι και δικαιωματικά θα πάει το αριστερό άκρο της επίθεσης, για να κάνουν τις τρίπλες και τις μπούκες του.

Ρομπέρτο Σολδάδο (Σέντερ Φορ)

Ο πλέον αδικημένος! Έκανε παπάδες με τη Βαλένθια, της οποίας ήταν και ο αρχηγός. Η πολυπόθητη κλήση στην 23άδα όμως δεν ήρθε και η ψυχολογία θα πρέπει να είναι στα... πατώματα. Για το λόγο αυτό πέρα από το φανέλα με το «9» θα του δώσουμε και το περιβραχιόνιο της ομάδας. Εύγε Ρομπέρτο!

Μλάντεν Πέτριτς (Σέντερ Φορ)

Σίγουρα δεν είναι και στα καλύτερά του, μετά από μία κακή σεζόν με το Αμβούργο. Άλλωστε αυτός είναι και πιθανότατα ο λόγος που κόπηκε από το Μπίλιτς. Όμως, εμείς πιστεύουμε στον 31χρονο μπόμπερ και τον επιλέγουμε δίπλα στον Σολδάδο για να φτιάξουμε μία από τις πλεόν έμπειρες επιθέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x