Ειδήσεις

Να μην πάει στους Ολυμπιακούς η Παπαχρήστου ζητεί η ΔΗΜ.ΑΡ

Να ανακαλέσει τη Βούλα Παπαχρήστου από την αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων ζητεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της Ελληνίδας αθλήτριας στο twitter, το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. «Βλέποντας τους Αγώνες από το σπίτι της, ας κάνει όσα άθλια αστεία θέλει», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Να ανακαλέσει τη Βούλα Παπαχρήστου από την αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων ζητεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της Ελληνίδας αθλήτριας στο twitter, το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. «Βλέποντας τους Αγώνες από το σπίτι της, ας κάνει όσα άθλια αστεία θέλει», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση:

«Ρατσιστικό χιούμορ και «αστειάκια» που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια «αστεία» θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίν
ο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x