Ειδήσεις

Καταδικάστηκε ο… ματάκιας των Αγώνων!

Αναμφίβολα οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν το σημαντικότερο αθλητικό πόλο έλξης που τραβούν τα βλέμματα των φιλάθλων παγκοσμίως. Ο Ντέκλαν Κρόσμπι όμως δεν αρκέστηκε να ρίξει το βλέμμα του στα αθλητικά επιτεύγματα στους πρόσφατους Αγώνες του Λονδίνου, αλλά θέλησε να έχει και μια εικόνα από τα αποδυτήρια της γυναικείας ομάδας κολύμβησης της Κίνας. Ο Βρετανός ηδονοβλεψίας πιάστηκε στο προπονητικό κέντρο του Λιντς, την ώρα που κατασκόπευε τις Κινέζες κολυμβήτριες να αλλάζουν και να κάνουν ντους.

Αναμφίβολα οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν το σημαντικότερο αθλητικό πόλο έλξης που τραβούν τα βλέμματα των φιλάθλων παγκοσμίως.

Ο Ντέκλαν Κρόσμπι όμως δεν αρκέστηκε να ρίξει το βλέμμα του στα αθλητικά επιτεύγματα στους πρόσφατους Αγώνες του Λονδίνου, αλλά θέλησε να έχει και μια εικόνα από τα αποδυτήρια της γυναικείας ομάδας κολύμβησης της Κίνας.

Ο Βρετανός ηδονοβλεψίας πιάστηκε στο προπονητικό κέντρο του Λιντς, την ώρα που κατασκόπευε τις Κινέζες κολυμβήτριες να αλλάζουν και να κάνουν ντους.

Μία από τις αθλήτριες τον αντιλήφθηκε και όταν φώναξε τους φύλακες για να τον συλλάβουν, ο 25χρονος κρύφτηκε σε έναν θάλαμο και προσπάθησε να απαντήσει με γυναικεία φωνή!

Τελικά συνελήφθη από την αστυνομία και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 3 ετών κοινωνικής εργασίας και ταυτόχρονη παρακολούθηση ειδικού προγράμματος για καταδικασθέντες για σεξουαλικά εγκλήματα, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κρόσμπι εκδήλωνε τέτοιου είδους βίτσια.

Το 2005 και το 2006 είχε καταδικαστεί και πάλι ως ηδονοβλεψίας ενώ το 2009 είχε εισβάλει σε ένα σπίτι και προσπάθησε να κακοποιήσει μια φοιτήτρια.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Κυριακίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x