Ειδήσεις

Αρνείται τα πάντα ο Φελπς

Τις κατηγορίες ότι ο Μάικλ Φελπς παραβίασε κανονισμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής απορρίπτει ο μάνατζερ του Αμερικανού κολυμβητή. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου σε διαφημιστική καμπάνια της «Louis Vuitton», όμως απαγορεύεται σε αθλητές που έχουν κατακτήσει μετάλλιο στους Αγώνες να λάβουν μέρος σε διαφημίσεις εταιριών που δεν είναι χορηγοί της έως κάποιο χρονικό όριο μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Τις κατηγορίες ότι ο Μάικλ Φελπς παραβίασε κανονισμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής απορρίπτει ο μάνατζερ του Αμερικανού κολυμβητή.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια της «Louis Vuitton», όμως απαγορεύεται σε αθλητές που έχουν κατακτήσει μετάλλιο στους Αγώνες να λάβουν μέρος σε διαφημίσεις εταιριών που δεν είναι χορηγοί της έως κάποιο χρονικό όριο μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Μάλιστα, η μέρα που επιτρεπόταν να δημοσιευτεί διαφήμιση αθλητή που συμμετείχε στους Αγώνες ήταν η περασμένη Πέμπτη, όμως οι φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας στις 8 Αυγούστου.

Πλέον ο μεγαλύτερος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της αφαίρεσης των μεταλλίων που κατέκτησε στην βρετανική πρωτεύουσα, αν και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η ΔΟΕ μπορεί να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο.

«Οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν χωρίς να το γνωρίζει ο αθλητής ή να έχουν πάρει πρώτα την έγκρισή του», υποστηρίζει η πλευρά του Αμερικανού.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x