Ειδήσεις

Βρέθηκαν και θέλουν… Ρούνεϊ και βασίλισσα!

Να μείνουν για πάντα στη Μεγάλη Βρετανία και να γνωρίσουν από κοντά τον Γουέιν Ρούνεϊ και τη βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμούν οι πέντε πυγμάχοι από το Καμερούν που εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Οι αθλητές εντοπίστηκαν σε συνοικιακό γυμναστήριο της αγγλικής πρωτεύουσας, ενώ ο ιδιοκτήτης του αντιλήφθηκε πως κάτι περίεργο συνέβαινε όταν παρατήρησε πιο προσεκτικά τις διαπιστεύσεις που έφεραν.

Να μείνουν για πάντα στη Μεγάλη Βρετανία και να γνωρίσουν από κοντά τον Γουέιν Ρούνεϊ και τη βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμούν οι πέντε πυγμάχοι από το Καμερούν που εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Οι αθλητές εντοπίστηκαν σε συνοικιακό γυμναστήριο της αγγλικής πρωτεύουσας, ενώ ο ιδιοκτήτης του αντιλήφθηκε πως κάτι περίεργο συνέβαινε όταν παρατήρησε πιο προσεκτικά τις διαπιστεύσεις που έφεραν.

Οι ίδιοι, οι οποίοι έχουν βίζα μέχρι το Νοέμβριο, εξέφρασαν την επιθυμία να παραμείνουν στο Νησί.

«Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο Καμερούν, αφού αν συμβεί αυτό, δεν θα αγωνιστούμε ποτέ ξανά. Αγαπάμε την Αγγλία και θέλουμε να παραμείνουμε εδώ. Να γνωρίσουμε τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον Γουέιν Ρούνεϊ! Να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας στη Μεγάλη Βρετανία», δήλωσαν οι αθλητές, οι οποίοι πλέον θα πρέπει να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στη χώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x