Ειδήσεις

«Σούρωσε» και τον στέλνουν πίσω

Πίσω στο… σπίτι επιστρέφει ο Νοτιοκορεάτης προπονητής της ιστιοπλοΐας Τσέο Τσέολ Λι. Ο 38χρονος κόουτς, που βρισκόταν στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, φαίνεται πως δεν αποτέλεσε και το ιδανικότερο πρότυπο για τους αθλητές του για αυτό και η Ολυμπιακή Επιτροπή της Νοτίου Κορέας αποφάσισε να του ζητήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο λόγος; Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ!

Πίσω στο… σπίτι επιστρέφει ο Νοτιοκορεάτης προπονητής της ιστιοπλοΐας Τσέο Τσέολ Λι.

Ο 38χρονος κόουτς, που βρισκόταν στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, φαίνεται πως δεν αποτέλεσε και το ιδανικότερο πρότυπο για τους αθλητές του για αυτό και η Ολυμπιακή Επιτροπή της Νοτίου Κορέας αποφάσισε να του ζητήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο λόγος; Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ!

Συγκεκριμένα ο Λι σε αλκοτέστ που του έγινε στην αγγλική πρωτεύουσα ανιχνεύθηκε ποσοστό αλκοόλ διπλάσιο από το επιτρεπόμενο με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 340 λιρών και να του αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης στη Μεγάλη Βρετανία για 18 μήνες.

Το χειρότερο ωστόσο είναι ότι η αποβλήθηκε από την ολυμπιακή αποστολή και κλήθηκε να αφήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες επιστρέψει… σπίτι του.

Όσο για το μέλλον του ως προπονητής; Θα αποφασισθεί τι θα γίνει αφού πρώτα απολογηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x