Ειδήσεις

«Όταν πέφτεις, πρέπει να σηκώνεσαι»

Μήνυμα με διπλό νόημα έστειλε ο Ηλίας Ηλιάδης από το Λονδίνο, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, το οποίο είναι και το πρώτο για την ελληνική αποστολή. Ο Έλληνας τζουντόκα τόνισε πως ακόμη και αν πέφτεις- χάνοντας είτε μία μάχη, είτε περνώντας δύσκολα ως έθνος- πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να σηκωθείς και να παλέψεις.

Μήνυμα με διπλό νόημα έστειλε ο Ηλίας Ηλιάδης από το Λονδίνο, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, το οποίο είναι και το πρώτο για την ελληνική αποστολή.

Ο Έλληνας τζουντόκα τόνισε πως ακόμη και αν πέφτεις- χάνοντας είτε μία μάχη, είτε περνώντας δύσκολα ως έθνος- πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να σηκωθείς και να παλέψεις.

«Αυτό το μετάλλιο σημαίνει τα πάντα για μένα. Άξιζε όλη η σκληρή δουλειά που έκανα. Αρχικά, το αφιερώνω στην οικογένεια μου και μετά σε όλους τους Έλληνες. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, άλλα όταν πέφτεις πρέπει να σηκωθείς», ανέφερε.



Υπερήφανος για την επιτυχία του γιου του παρουσιάστηκε ο πατέρας και προπονητής του Ηλία Ηλιάδη, Νικόλας, ο οποίος τόνισε πως το εν λόγω μετάλλιο θα αποτελέσει κίνητρο για την ελληνική αποστολή, στην προσπάθεια διεκδίκησης μεταλλίων.

«Ήταν δύσκολα, μεγάλη αγωνία κατάφερε να πάρει το μετάλλιο. Είχαμε μία ατυχία με τον Ρώσο, δεν το έβαλε κάτω ο Ηλίας, έδωσε δύο μεγάλες μάχες και πήρε το μετάλλιο.

Ο διαιτητής τον είχε αδικήσει στον Πεκίνο, αγχώθηκε και το αποτέλεσμα το είδατε. Είναι το πρώτο μετάλλιο και αυτό δίνει κίνητρο και στους υπόλοιπους. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Σίγουρα θα πάμε στη Βραζιλία, είναι πολύ νέος, έχει περιθώρια και για μετά τη Βραζιλία.

Όλοι οι έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι. Οι καιροί είναι δύσκολοι στην Ελλάδα λόγω της κρίσης και αυτό το χάλκινο μετάλλιο δίνει χαρά και ελπίδα και ακόμη στέλνει το μήνυμα ότι οι Έλληνες παλεύουν και τα καταφέρνουν
», ήταν τα λόγια του Νικόλα Ηλιάδη.



Δείτε εδώ πλάνα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x