Ειδήσεις

Ένας Βρετανός Φάρα-ω

Σε έναν εντυπωσιακό αγώνα στα 10.000 μέτρα ανδρών ο Μωχάμεντ Φάρα ο Βρετανός έκανε την μεγάλη έκπληξη στον τελικό του αγωνίσματος στους μέσα στο «σπίτι» του κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 27:30.42. Το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου σηκώθηκε όρθιο στα τελευταία μέτρα για να πανηγυρίσει την τεράστια επιτυχία του αθλητή της Μεγάλης Βρετανίας, απέναντι στα φαβορί του αγωνίσματος.

Σε έναν εντυπωσιακό αγώνα στα 10.000 μέτρα ανδρών ο Μωχάμεντ Φάρα ο Βρετανός έκανε την μεγάλη έκπληξη στον τελικό του αγωνίσματος στους μέσα στο «σπίτι» του κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 27:30.42.

Το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου σηκώθηκε όρθιο στα τελευταία μέτρα για να πανηγυρίσει την τεράστια επιτυχία του αθλητή της Μεγάλης Βρετανίας, απέναντι στα φαβορί του αγωνίσματος.

Στην δεύτερη θέση ο Αμερικανός Γκάλεν Ρούπ, ο οποίος λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό άφησε στην τρίτη θέση τον Τακίρου Μπέκελε από την Αιθιοπία, ο οποίος περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο, παρά την εξαιρετική κούρσα του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Πεκίνου Κενενίσα Μπέκελε από την Αιθιοπία έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x