Ειδήσεις

Τσολακίδης: «Φταίει η έξοδος»

Στην κακή έξοδο που είχε στο πρόγραμμα που εκτέλεσε, απέδωσε ο Βασίλης Τσολακίδης την , στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως δεν προτίθεται να σταματήσει τη γυμναστική, με την προϋπόθεση πως θα είναι ανταγωνιστικός. Απαισιόδοξος για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης.

Στην κακή έξοδο που είχε στο πρόγραμμα που εκτέλεσε, απέδωσε ο Βασίλης Τσολακίδης την έκτη θέση στο δίζυγο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως δεν προτίθεται να σταματήσει τη γυμναστική, με την προϋπόθεση πως θα είναι ανταγωνιστικός.

Απαισιόδοξος για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης.

Για την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο δίζυγο: «Εάν ολοκλήρωνα με μία καλύτερη προσγείωση θα ήμουν στα μετάλλια πιστεύω. Είχα ένα μικρό λάθος, προς το τέλος απλοποίησα το πρόγραμμά μου, αλλά δεν έκανα καλή έξοδο και γι’ αυτό τερμάτισα έκτος».

Για το αν προτίθεται να συνεχίσει: «Τώρα τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Εάν είμαι ανταγωνιστικός δεν θα σταματήσω. Δεν κοιτάω μακροπρόθεσμα, αλλά χρονιά με τη χρονιά. Πρώτα το τι θα γίνει το 2013 και μετά βλέπουμε. Πρώτος στόχος να είμαι ανταγωνισμός».

Για τις προπονήσεις και τη στήριξη από την ομοσπονδία: «Η ομοσπονδία κάνει τα αδύνατα, δυνατά. Υπάρχουν γενικά πολλά προβλήματα στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια».

Για το αν αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του: «Όχι δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Περιμένουμε να δούμε τον κώδικα, ο οποίος αλλάζει κάθε χρόνο και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας γυμναστικής, Θανάσης Βασιλειάδης, είπε:

Για την προετοιμασία των αθλητών: «Ήταν δύσκολα από την αρχή, αλλά πιστεύαμε ότι δεν πρέπει να μας σταματήσει τίποτα. Είχαμε αποφασίσει όσο μπορούμε να βοηθήσουμε με προσωπικά έξοδα και θυσίες. Και αυτό το κατανόησαν και οι προπονητές, με τους οποίους προσπαθούμε να είμαστε εντάξει μαζί τους. Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, γι’ αυτό αποφασίσαμε να βγούμε όλοι μαζί μπροστά».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά: «Δεν πιστεύω πως με την υπάρχουσα κατάσταση και νοοτροπία στον αθλητισμό, θα είναι εύκολα τα πράγματα. Στην Ελλάδα έχουμε μία άλλη λογική. Μπορεί να μου πει κάποιος τι θα γίνει στο μέλλον; Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Μας έχει στηρίξει πολύ η Εθνική Τράπεζα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x