Ειδήσεις

Αξιοπρεπείς

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν την ενδέκατη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Μπορεί να μην ήρθε κάποιο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή, αλλά οι τρεις παρουσίες σε τελικούς ήταν αξιοπρεπείς, ενώ σημαντικές ήταν οι προκρίσεις των Δουβαλίδη και Τσάκωνα στους ημιτελικούς των 110μ. με εμπόδια και 200μ., αντίστοιχα.

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν την ενδέκατη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Μπορεί να μην ήρθε κάποιο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή, αλλά οι τρεις παρουσίες σε τελικούς ήταν αξιοπρεπείς, ενώ σημαντικές ήταν οι προκρίσεις των Δουβαλίδη και Τσάκωνα στους ημιτελικούς των 110μ. με εμπόδια και 200μ., αντίστοιχα.


Στον τελικό του δίζυγου ο Βασίλης Τσολακίδης κατέλαβε την έκτη θέση καθώς ένα λάθος στην έξοδο του στέρησε τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο.

Την ίδια θέση, την έκτη, κατέλαβε στην ιστιοπλοΐα στην κατηγορία RS-X ο Βύρων Κοκκαλάνης ο οποίος συμμετείχε στο medal race του αγωνίσματός του.

Όγδοες κατετάγησαν στο ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Όσον αφορά στο στίβο…

Ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε δεύτερος στην πρώτη προκριματική σειρά των 110μ. με εμπόδια, παίρνοντας απευθείας το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό του αγωνίσματος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το βράδυ.

Πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ. πήρε και ο Λυκούργος Τσάκωνας παρότι χρειάστηκε να περιμένει λίγο… Ο Έλληνας σπρίντερ πέρασε χάρις στον χρόνο τους καθώς στα ημιτελικά περνούν οι τρεις πρώτοι κάθε σειράς και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 22:10 την Τετάρτη.

Εκτός τελικού στον ακοντισμό των γυναικών έμεινε η Σάββα Λίκα. Η 42χρονη ακοντίστρια δεν κατάφερε να πιάσει το όριο (62μ.) και με βολή στα 57.06μ. έμεινε εκτός συνέχειας.

Καλή εμφάνιση από τον Χρήστο Βολικάκη στο Κέιριν της ποδηλασίας πίστας. Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε μέχρι το δεύτερο γύρο και κατέλαβε την ένατη θέση.

Με την 19η θέση στις αποσκευές τους θα επιστρέψουν στην Αθήνα οι ιστιοπλόοι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις ιστιοδρομίες τους στην κατηγορία 470.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x