Ειδήσεις

Πάτησαν… Ελλάδα οι «χάλκινες»

Στην Ελλάδα επέστρεψαν οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου, με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο λαιμό. Μαζί με τις νέες «χάλκινες» Ολυμπιονίκεις ήταν και η υπόλοιπη αποστολή της κωπηλασίας, ενώ στο «Ελ. Βενιζέλος» τους υποδέχθηκε η γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς και ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Στην Ελλάδα επέστρεψαν οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου, με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο λαιμό.

Μαζί με τις νέες «χάλκινες» Ολυμπιονίκεις ήταν και η υπόλοιπη αποστολή της κωπηλασίας, ενώ στο «Ελ. Βενιζέλος» τους υποδέχθηκε η γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς και ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Τα χαμόγελα στο αεροδρόμιο «έδιναν και έπαιρναν». Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε το γυναικείο δίδυμο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών έδωσε μια… νότα χαράς σε όλους τους Έλληνες, στους οποίους αφιέρωσαν το μετάλλιο οι Γιαζιτζίδου και Τσιάβου.

«Δεν θα μπορούσα να έχω ονειρευτεί τίποτα λιγότερο από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Όταν πετυχαίνεις πάνω από 90% το στόχο σου και μηδενίζει το κοντέρ... δεν ξέρεις πως νιώθεις. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι πετύχαμε. Το μετάλλιο το αφιερώνουμε σε μας και σε όσους χάρηκαν μαζί μας», τόνισε αρχικά η Τσιάβου και συμπλήρωσε η Γιαζιτζίδου: ««Ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Το θέλαμε το μετάλλιο. Ελπίζω να έχουν μοιραστεί τη χαρά μας όλοι οι Έλληνες».

Φυσικά, μαζί με τις γυναίκες που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο βρίσκονταν και τα υπόλοιπα μέλη της κωπηλατικής αποστολής. Οι αδερφοί Γκουντούλα, Απόστολος και Νίκος, καθώς και το ελληνικό πλήρωμα στην τετράκωπο ανευ πηδαλιούχου των Παπαχρήστου, Τσίλη, Τζιάλλα και Χρήστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x