Ειδήσεις

Ζήτησαν βοήθεια για τους αγνοούμενους αθλητές

Τη συμβολή της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ζήτησαν αξιωματούχοι του Καμερούν προκειμένου να εντοπίσουν τους επτά αθλητές τους που αγνοούνται τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα πέντε μποξέρ, ένας κολυμβητής και η τερματοφύλακας της ποδοσφαιρικής ομάδας εξαφανίστηκαν από το ολυμπιακό χωριό και οι αρμόδιοι υποψιάζονται ότι σκοπός τους είναι να βρουν άσυλο σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα όπου οι οικονομικές συνθήκες θα είναι καλύτερες από την πατρίδα τους.

Τη συμβολή της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ζήτησαν αξιωματούχοι του Καμερούν προκειμένου να εντοπίσουν τους επτά αθλητές τους που αγνοούνται τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα πέντε μποξέρ, ένας κολυμβητής και η τερματοφύλακας της ποδοσφαιρικής ομάδας εξαφανίστηκαν από το ολυμπιακό χωριό και οι αρμόδιοι υποψιάζονται ότι σκοπός τους είναι να βρουν άσυλο σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα όπου οι οικονομικές συνθήκες θα είναι καλύτερες από την πατρίδα τους.

Η Οργανωτικής Επιτροπή «Λονδίνο 2012» έχει ήδη ενημερώσει την βρετανική αστυνομία όμως δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο το Νοέμβριο οπότε και θα λήξει η βίζα των επτά Καμερουνέζων.

«Η ολυμπιακή επιτροπή του Καμερούν μας ενημέρωσε γραπτώς ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές εγκατέλειψαν το ολυμπιακό χωριό και ζήτησαν τη βοήθεια μας», είπε ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής και συνέχισε:

«Νομίζω ότι είμαστε σε μία εξαιρετικά δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή διότι αυτή τη στιγμή νομιμοποιούνται να είναι στην χώρα, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αθλητές από το Καμερούν "εξαφανίζονται" κατά τη διάρκεια κάποιας διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x