Ειδήσεις

13η και… τυχερή

Με έξι αθλήτριες καθώς και τα κορίτσια του ανσάμπλ συνεχίζεται την 13η ημέρα, η παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η χώρα μας θα έχει εκπροσώπους σε τέσσερα αθλήματα και συγκεκριμένα στην κολύμβηση ανοικτής θάλασσας, στην πάλη, στην ρυθμική γυμναστική και στο στίβο.

Με έξι αθλήτριες καθώς και τα κορίτσια του ανσάμπλ συνεχίζεται την 13η ημέρα, η παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η χώρα μας θα έχει εκπροσώπους σε τέσσερα αθλήματα και συγκεκριμένα στην κολύμβηση ανοικτής θάλασσας, στην πάλη, στην ρυθμική γυμναστική και στο στίβο.

Οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών θα ξεκινήσουν στις 11:30 με την Αντωνία Στεργίου να διεκδικεί μέσω των προκριματικών μία θέση στον τελικό του ύψους των γυναικών. Το 1.96μ. είναι το όριο πρόκρισης.

Τη… σκυτάλη θα πάρει στις 14:00 η Μαριάννα Λυμπερτά. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια, χάλκινη στο Παγκόσμιο της Σανγκάης το 2011 στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας, θα συμμετάσχει στον τελικό των 10χλμ ανοικτής θάλασσας που θα πραγματοποιηθεί στο Hyde Park.

Στις 15:00 θα ξεκινήσεις τις προσπάθειές της στην κατηγορία των 55 κιλών ελευθέρας πάλης η Μαρία Πρεβολαράκη.

Έναρξη και για τα κορίτσια του ανσάμπλ στη ρυθμική γυμναστική. Οι Βούλα Σαμαρά, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Ελένη Δόικα, Βασιλεία Ζάχου, Ευδοκία Λουγκάγκου και Αλεξία Κυριαζή θα συμμετάσχουν στα προκριματικά που ξεκινούν στις 16:50.

Η ημέρα θα κλείσει όπως ξεκίνησε, με στίβο. Στις 21:00 η Ελένη Φιλάνδρα θα τρέξει στα ημιτελικά των 800μ. των γυναικών με σκοπό να εξασφαλίσει μία από τις οκτώ θέσεις που δίνουν το «εισιτήριο» για τον τελικό του αγωνίσματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x