Ειδήσεις

Από ‘κει που δεν το περιμένεις…

Η 12η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί γεμάτη από ελληνικές συμμετοχές καθώς είχαμε παρουσίες μόνο στο στίβο, κάλλιστα όμως θεωρείται ποιοτική. Δύο άνετες προκρίσεις σε τελικούς στο επί κοντώ και τον ακοντισμό των ανδρών, μία ακόμα πρόκριση στα 800μ. των γυναικών και μία ισοφάριση ατομικού ρεκόρ ήταν η επιτυχημένη συγκομιδή.

Η 12η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί γεμάτη από ελληνικές συμμετοχές καθώς είχαμε παρουσίες μόνο στο στίβο, κάλλιστα όμως θεωρείται ποιοτική.

Δύο άνετες προκρίσεις σε τελικούς στο επί κοντώ και τον ακοντισμό των ανδρών, μία ακόμα πρόκριση στα 800μ. των γυναικών και μία ισοφάριση ατομικού ρεκόρ ήταν η επιτυχημένη συγκομιδή.


Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη του προσπάθεια τα 5.35μ., τα 5.50μ. και τα 5.60μ. παίρνοντας εύκολα την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (10/08, 21:00).


Ανάλογη εμφάνιση έκανε στα προκριματικά του ακοντισμού και ο Σπύρος Λεμπέσης ο οποίος με βολή στα 82.40μ. εξασφάλισε και αυτός εισιτήριο για τον αντίστοιχο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 21:20.


Ο Λυκούργος Τσάκωνας μπορεί να μην πέρασε στον τελικό των 200μ. όμως τα έβαλε με τα θηρία, τερμάτισε πέμπτος στη σειρά του ισοφαρίζοντας μάλιστα το ατομικό του ρεκόρ με 20.52.


Εκτός τελικού στα 110μ. με εμπόδια έμεινε ο Κώστας Δουβαλίδης καθώς τερμάτισε όγδοος στην πρώτη ημιτελική σειρά.


Θέση στα ημιτελικά των 800μ. των γυναικών εξασφάλισε η Ελένη Φιλάνδρα τερματίζοντας στην τρίτη θέση της τέταρτης προκριματικής σειράς με χρόνο 2:02.29.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x