Ειδήσεις

Δεν τα κατάφερε η Λυμπερτά

Στην τελευταία θέση του τελικού 10χλμ ανοικτής θάλασσας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Hyde Park, τερμάτισε η Μαριάννα Λιμπερτά. Η Ελληνίδα αθλήτρια που πέρυσι είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σανγκάης, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Την έκπληξη έκανε η Ριζτόφ που πανηγύρισε το χρυσό.

Στην τελευταία θέση του τελικού 10χλμ ανοικτής θάλασσας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Hyde Park, τερμάτισε η Μαριάννα Λιμπερτά.


Η Ελληνίδα αθλήτρια που πέρυσι είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σανγκάης, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τερματίζοντας στην 22η θέση με χρόνο 2:04:26.5


Την έκπληξη έκανε η Ριζτόφ που πανηγύρισε το χρυσό.


Επέστρεψε δριμύτερη!

Το χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε η αθλήτρια από την Ουγγαρία, Έβα Ριζτόφ με χρόνο 1:57:38.2 στη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την Αθήνα το 2004 όπου και είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Η Ριζτόφ το 2005 είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση, για να επιστρέψει τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2009. Από τότε ξεκίνησε την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στους οποίους τελικά πανηγύρισε την μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας της, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Χάλεϊ Άντερσον από τις ΗΠΑ, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Μαρτίνα Γκριμάλντι από την Ιταλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x