Ειδήσεις

Τα πάνω κάτω στα 4x400μ. των ανδρών

Με την συμμετοχή εννέα και όχι οκτώ χωρών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 23:20 ο τελικός των 4x400μ. των ανδρών. Η Νότιος Αφρική, χάλκινη στο Παγκόσμιο της Νταεγού το 2011, η οποία έτρεξε στην πρώτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος χωρίς ωστόσο να τερματίσει, μπήκε στον τελικό από το… παράθυρο καθώς δικαιώθηκε στην ένσταση που κατέθεσε.

Με την συμμετοχή εννέα και όχι οκτώ χωρών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 23:20 ο τελικός των 4x400μ. των ανδρών.

Η Νότιος Αφρική, χάλκινη στο Παγκόσμιο της Νταεγού το 2011, η οποία έτρεξε στην πρώτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος χωρίς ωστόσο να τερματίσει, μπήκε στον τελικό από το… παράθυρο καθώς δικαιώθηκε στην ένσταση που κατέθεσε.

Τι συνέβη;

Ο δεύτερος αθλητής της χώρας στη σκυταλοδρομία, ο Οφέντσε Μογκαουάνε, τραυματίστηκε και η κούρσα δεν ολοκληρώθηκε. Αυτό συνέβη όταν συγκρούστηκε με τον Κενυάτη Βίνσετ Μούμο Κίιλου με αποτέλεσμα ο τελευταίος (και η Κένυα) να αποκλειστούν από τον τελικό.

Μάλιστα λίγο μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων για τους Νοτιοαφρικανούς, ο Όσκαρ Πιστόριους, έσπευσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter να εκφράσει την χαρά και την ικανοποίηση του που ο ίδιος και οι συναθλητές του θα βρεθούν στον τελικό του αγωνίσματος.

Όσο για τις υπόλοιπες χώρες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους; Είναι οι Μπαχάμες, οι Η.Π.Α., το Τρινιντάντ & Τομπάκο, η Μεγάλη Βρετανία, η Κούβα, το Βέλγιο, η Ρωσία και η Βενεζουέλα.

Εκτός έμεινε η Τζαμάικα, ασημένια στο Παγκόσμιο της Νταεγού το 2011 , που δεν τερμάτισε εξαιτίας του τραυματισμού του αθλητή της Ζερμέιν Γκονζάλες.

Οι 9 του τελικού

Μπαχάμες 2:58.87
ΗΠΑ 2:58.87
Τρίνινταντ & Τομπάγκο 3:00.38
Μεγάλη Βρετανία 3:00.38
Κούβα 3:00.55
Βέλγιο 3:01.70
Ρωσία 3:02.01
Βενεζουέλα 3:02.62
Νότιος Αφρική -

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x