Ειδήσεις

«Το σώμα μου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τόσο κρύο»

Στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, που αντιμετώπισε στην κούρσα της στα 10χλμ. ανοικτής θάλασσας, λόγω κρύου στάθηκε η Μαριάννα Λυμπερτά μετά την τελευταία θέση που κατέλαβε στο αγώνισμά της. Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια πέρυσι φαινόταν ιδιαίτερα κουρασμένη και στη διάρκεια του αγώνα της, δείγμα του προβλήματος με το κρύο, ωστόσο εμφανίστηκε ικανοποιημένη που δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά της.

Στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, που αντιμετώπισε στην κούρσα της στα 10χλμ. ανοικτής θάλασσας, λόγω κρύου στάθηκε η Μαριάννα Λυμπερτά μετά την τελευταία θέση που κατέλαβε στο αγώνισμά της.

Η περυσινή «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια φαινόταν ιδιαίτερα κουρασμένη κατά τη διάρκεια του αγώνα της, δείγμα του προβλήματος με το κρύο, ωστόσο εμφανίστηκε ικανοποιημένη που δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά της.

«Κρύωνα στην αρχή και το σώμα μου έσφιξε. Τα χέρια μου πονούσαν από τα πρώτα μέτρα, κουράστηκα γρήγορα και όταν άλλαξε ο ρυθμός δεν μπορούσα να ακολουθήσω. Ήξερα ότι το νερό είναι κρύο (σ.σ. 19-20 βαθμοί Κελσίου), αλλά το σώμα μου σε αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Είμαι ικανοποιημένη που, παρά τις δυσκολίες και την άσχημη κατάσταση που ένιωθα, δεν εγκατέλειψα την προσπάθειά μου», ανέφερε αρχικά η Λυμπερτά, η οποία συμμετείχε για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Εύχομαι να μην τον επηρεάσει καθόλου το κρύο νερό. Ο κάθε αθλητής είναι διαφορετικός. Ξέρει τη λίμνη (σ.σ. είχε αγωνιστεί πέρυσι στο test event) και δεν χρειάζεται συμβουλές από εμένα», τόνισε για την προσπάθεια του Σπύρου Γιαννιώτη στα 10χλμ. και πάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x