Ειδήσεις

Γιαζιτζίδου: «Σκέφτομαι ακόμα και την αποχώρηση»

Ευτυχισμένη από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αλλά και πολύ προβληματισμένη για το μέλλον της εμφανίστηκε με δηλώσεις της στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 η Χριστίνα Γιαζιτζίδου. Η 23χρονη κωπηλάτρια στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών εξήγησε ότι υπάρχει πλέον θέμα βιοποριστικό που την αναγκάζει να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο της πρόωρης αποχώρησής της.

Ευτυχισμένη από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αλλά και πολύ προβληματισμένη για το μέλλον της εμφανίστηκε με δηλώσεις της στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 η Χριστίνα Γιαζιτζίδου.

Η 23χρονη κωπηλάτρια στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών εξήγησε ότι υπάρχει πλέον θέμα βιοποριστικό που την αναγκάζει να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο της πρόωρης αποχώρησής της.


Αναλυτικά τα όσα είπε η Χριστίνα Γιαζιτζίδου

Για την κατάσταση που ήταν στο Λονδίνο τόσο η ίδια όσο και η Αλεξάνδρα Τσιάβου καθώς επίσης και αν τους στεναχωρεί που δεν κατάκτησαν το ασημένιο μετάλλιο

«Ήμασταν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση στο Λονδίνο. Το αποτέλεσμα, το χάλκινο μετάλλιο δηλαδή, μας δικαιώνει. Υπάρχει πικρία για τα κλάσματα του δευτερολέπτου που μας στοίχισαν το ασημένιο μετάλλιο. Όταν πέφτεις όμως στο νήμα τότε είναι καθαρά θέμα τύχης».

Για τις δυσκολίες που είχαν οι κούρσες

«Ήταν άγνωστος στίβος για εμάς το Eton Dorney. Ήταν κάτι καινούργιο. Είχαν αβαντάζ όποια πληρώματα είχαν δουλέψει εκεί. Το πλήρωμα της Βρετανίας αν και δεν ήταν πιο γρήγορο από εμάς, ήταν πιο προετοιμασμένο. Ήξερε τα σημεία κλειδιά».

Για το αν σκέφτεται από τώρα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016

«Θα δείξει ακόμα για την Βραζιλία. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Αυτό θα αποφασιστεί μετά το πανευρωπαϊκό. Είναι θέμα καθαρά βιοποριστικό. Βλέπετε, ίμαστε απλήρωτες από το 2009. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Στην προετοιμασία δεν είχαμε πρόβλημα. Η ομοσπονδία λειτουργεί άψογα. Το πρόβλημα είναι τα χρήματα που δεν έχουμε πάρει και που μας χρωστάει για τις επιτυχίες μας η γενική γραμματεία αθλητισμού. Υπάρχει πιθανότητα να μην συνεχίσω. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αναγκάζομαι. Έχω όλη την καλή διάθεση να συνεχίσω και την όρεξη εξάλλου είμαι 23 ετών».

Για την ελληνική σημαία που τους πέταξαν από την κερκίδα στο Eton Dorney

«Δεν μας άφησαν να πάρουμε μαζί μας στην απονομή τη σημαία. Εμείς τη θέλαμε για αυτό και όταν απομακρυνθήκαμε για να βγάλουμε φωτογραφίες με τα μετάλλια, μας την πέταξαν από τις κερκίδες οι δικοί μας άνθρωποι. Αυτή η συγκεκριμένη σημαία είναι το γούρι μας, πάει πακέτο με την ομάδα, την κουβαλάμε χρόνια».

Για το αν θα ξεκουραστεί

«Απολαμβάνω τις λίγες μέρες ξεκούρασης που έχω καθώς την Κυριακή ξεκινάμε προπονήσεις για να προετοιμαστούμε για το πανευρωπαϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x