Ειδήσεις

Αυτό δεν θα το έχανε

Βρέθηκαν δύο φορές σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων όπου και «παρηγορήθηκαν» με το αργυρό μετάλλιο (2000 & 2008) ενώ το 2004 έφυγαν από την Αθήνα με το χάλκινο. Η ώρα τους όμως για το χρυσό ήταν στο Λονδίνο. Αυτό δεν θα το έχαναν. Οι Η.Π.Α. επικράτησαν εύκολα της Ισπανίας με 8-5, στον τελικό του πόλο των γυναικών και ανέβηκαν για πρώτη φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μαγική Στέφενς που με πέντε γκολ έβαλε την σφραγίδα της στην επιτυχία των Αμερικανίδων.

Βρέθηκαν δύο φορές σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων όπου και «παρηγορήθηκαν» με το αργυρό μετάλλιο (2000 & 2008) ενώ το 2004 έφυγαν από την Αθήνα με το χάλκινο.

Η ώρα τους όμως για το χρυσό ήταν στο Λονδίνο. Αυτό δεν θα το έχαναν.

Οι Η.Π.Α. επικράτησαν εύκολα της Ισπανίας με 8-5, στον τελικό του πόλο των γυναικών και ανέβηκαν για πρώτη φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Μαγική Στέφενς που με πέντε γκολ έβαλε την σφραγίδα της στην επιτυχία των Αμερικανίδων.

Μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο κοντράρισαν τις Η.Π.Α. οι Ισπανίδες με το σκορ να μένει στο 1-1. Από εκεί και έπειτα η φανταστική άμυνα των Αμερικανίδων σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση της Μάγκι Στέφενς τους έφερναν κάθε λεπτό και πιο κοντά στο «χρυσό». Στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου μάλιστα είχαν «κλειδώσει» τη νίκη καθώς προηγούνταν με 8-2. Το μόνο που κατέφεραν οι «φούριας ρόχας» ήταν να εκμεταλλευτούν τη χαλάρωση των αντιπάλων τους και μειώσουν στα τελευταία λεπτά σε 8-5.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 2-0, 1-3

Η.Π.Α.: Βίλα 1, Στέφενς 5, Πέτρι 1, Σάιντμαν 1

Ισπανία: Παρέχα 3, Εσπάρ Γιακέτ 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x