Ειδήσεις

Φιλιππίδης: «Μου έλειπε ένα κλικ»

Μερικά τεχνικά λάθη ήταν εκείνα που στέρησαν το μετάλλιο από τον Κώστα Φιλιππίδη, στον τελικό του άλμα επί κοντώ, όπως τόνισε ο ίδιος. Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής εξέφρασε την άποψη πως το γεγονός πως αγωνίζεται σε όλα τα μεγάλα ραντεβού του αθλήματός του τον έχουν κάνει να αισθάνεται ολοκληρωμένος.

Μερικά τεχνικά λάθη ήταν εκείνα που στέρησαν το μετάλλιο από τον Κώστα Φιλιππίδη, στον τελικό του άλμα επί κοντώ, όπως τόνισε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής εξέφρασε την άποψη πως το γεγονός πως αγωνίζεται σε όλα τα μεγάλα ραντεβού του αθλήματός του τον έχουν κάνει να αισθάνεται ολοκληρωμένος.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φιλιππίδη:

Για το τελευταίο του άλμα:

«Ήταν η τελευταία μου προσπάθεια και το άλμα είχε περάσει, αλλά ο πήχης τελικά έπεσε. Δεν πειράζει αυτά συμβαίνουν. Το σημαντικό για εμένα ήταν που κατάφερα να μπω στην οκτάδα. Από την στιγμή που είχα να αντιμετωπίσω σπουδαίους αντιπάλους, αυτό έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για εμένα».

Για τους Ευρωπαίους αθλητές στο άλμα επί κοντώ:

«Απόψε ήταν καθαρά ευρωπαϊκή υπόθεση. Ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς όλη την σεζόν οι Ευρωπαίοι ήταν αυτοί που τα πήγαιναν καλά. Νιώθω μέρος αυτού του κλαμπ και είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι με τέτοιους αντιπάλους».

Για την φιλοσοφία του ίδιου, αλλά και του προπονητή του:

«Υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά τόσο εγώ όσο ο προπονητής μου έχουμε κάνει σωστό προγραμματισμό. Ωστόσο, ό,τι κάνουμε το κάνουμε χωρίς την βοήθεια κανενός. Το γεγονός που συμμετέχω σε σπουδαίες διοργανώσεις με έχει καταξιώσει σαν αθλητή».

Για το τι έφταιξε που έμεινε εκτός μεταλλίων:

«Μου έλλειπε ένα… κλικ. Τίποτα παραπάνω. Δεν έγινε τίποτα τρομερό, αλλά μερικά τεχνικά λάθη με κράτησαν στα 5.65, αλλά τα πάντα απόψε ήταν θέμα λεπτομερειών».

Για το άξιζαν το κόπο οι θυσίες του:

«Θεωρώ πως δεν γίνονται θυσίες. Ο καθένας παίρνει μερικές επιλογές για τον εαυτό του. Ωστόσο, αυτός ο κόσμος, αυτό το στάδιο είναι κάτι που ανταμείβει όλους τους κόπους σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x