Ειδήσεις

Ρίχνεται στη μάχη ο Νικολαϊδης

Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στην πρότελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2012! Από αυτές τα βλέμματα πέφτουν στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Τούρκο, Μπαχρί Τανρικουλού, για την κατηγορία +80 κιλών στο τάε-κβο-ντο στις 11:45. Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν άλλοι τρεις αθλητές μας στο στίβο, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνει η προσπάθεια του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ στα 50χλμ. βάδην.

Η συμμετοχή του Αλέξανδρου Νικολαϊδη στο τάε-κβο-ντο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις συμμετοχές Ελλήνων αθλητών στην προτελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2012.

Ο σημαιόφορος της ελληνικής αποστολής, στην τέταρτη φορά που θα εκπροσωπήσει τη χώρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ρίχνεται στη μάχη στις 11:45 με πρώτο αντίπαλο για την κατηγορία των +80 κιλών των Τούρκο, Μπαχρί Τανρικουλού, τον κάτοχο του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στην «χαμηλή» κατηγορία (-80 κιλών).

Πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη αποστολή για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, η οποία θα γίνει περισσότερο δύσκολη εάν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Εκεί θα βρει πιθανότατα μπροστά του στον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Πεκίνου, τον Νοτιοκορεάτη, Ντονγκμίν Τσα.

Τα ελληνικά χρώματά στη σημερινή ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων θα εκπροσωπήσουν άλλοι τρεις αθλητές του στίβου. Στις 11:00 ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ αγωνίζεται στα 50χλμ βάδην, με αρκετές ελπίδες για ένα μετάλλιο, με χρόνο 3:55.13.

Το απόγευμα (19:00) η Δέσποινά Ζαπουνίδου αγωνίζεται στα 20χλμ βάδην και τέλος στις 21:20 τις ελληνικές συμμετοχές «σφραγίζει» η προσπάθεια του Σπύρου Λεμπέση στον τελικό του ακοντισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x