Ειδήσεις

Νικολαΐδης: «Το πρόβλημα ήμουν εγώ»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του στα προκριματικά των +80 κιλών του τάε κβον ντο ήταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο αργυρός Ολυμπιονίκης σε Αθήνα και Πεκίνο, που ηττήθηκε από τον Μπαχρί Τανρικουλού και πλέον περιμένει να δει αν θα συνεχίσει στα ρεπεσάζ, τόνισε ότι δεν απέδωσε αυτό που θα έπρεπε, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τον κόσμο.

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του στα προκριματικά των +80 κιλών του τάε κβον ντο ήταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης σε Αθήνα και Πεκίνο, που ηττήθηκε από τον Μπαχρί Τανρικουλού και πλέον περιμένει να δει αν θα συνεχίσει στα ρεπεσάζ, τόνισε ότι δεν απέδωσε αυτό που θα έπρεπε, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τον κόσμο.


«Είναι πολύ έμπειρος και γνωστός στο χώρο, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Η μόνη ιδιαιτερότητά του, που με έκανε να θεωρώ ότι αν παίξω καλά «τον έχω», ήταν ότι αγωνίζεται πρώτη φορά σε μεγάλους αγώνες σε αυτή την κατηγορία. Το πρόβλημα δεν ήταν ο αντίπαλος, αλλά εγώ που δεν απέδωσα αυτό που έπρεπε.

Έχω ακούσει άλλα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες που ζητούσαν συγγνώμη από τον κόσμο για την απόδοσή τους. Θεωρούσα ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτό, γιατί ο κόσμος ξέρει ότι όλοι προσπαθούμε πάρα πολύ. Όμως, η πρώτη σκέψη μου μόλις τελείωσε ο αγώνας ήταν να πω μία συγγνώμη σε όσους απογοητεύτηκαν από τη σημερινή εμφάνιση, γιατί πολύς κόσμος πίστεψε ότι μπορώ σήμερα να έχω πορεία ανάλογη με εκείνη του Πεκίνου και της Αθήνας και δεν τα κατάφερα. Ελπίζω να είμαι λίγο τυχερός, να περάσει ο Τούρκος στον τελικό και να συνεχίσω για το χάλκινο»,
είπε ο Θεσσαλονικιός αθλητής και πρόσθεσε:

«Δεν μου έλειψε κάτι στην προετοιμασία μου. Για το γεγονός ότι έχασα σήμερα δεν φταίει η οικονομική κρίση, ούτε κανένας, παρά μόνο εγώ. Έχουμε αποδείξει με το δάσκαλο ότι λέμε πάντα αλήθεια και δεν φορτώνουμε τις ευθύνες αλλού. Απλά δεν ήμουν καλός και δεν μου βγήκε το παιχνίδι. Η μόνη δικαιολογία που νιώθω ότι έχω είναι ότι δεν έκανα τις προπονήσεις και το φορμάρισμα που έπρεπε τις τελευταίες είκοσι ημέρες, εξαιτίας του τραυματισμού μου μία ημέρα πριν έρθουμε στο Λονδίνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x