Ειδήσεις

Ρέγες: «Μάλλον το τελευταίο μου παιχνίδι»

Στα μέσα της σεζόν που έρχεται, θα αποφασίσει ο Φελίπε Ρέγες για το να θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Μάλιστα, ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης στις δηλώσεις που έκανε μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στις ΗΠΑ, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη διαιτησία.

Στα μέσα της σεζόν που έρχεται, θα αποφασίσει ο Φελίπε Ρέγες για το να θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Μάλιστα, ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης στις δηλώσεις που έκανε μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στις ΗΠΑ, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη διαιτησία.

«Αρχικά αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι», είπε αρχικά ο Φελίπε Ρέγες μετά το χαμένο τελικό, των Ολυμπιακών Αγώνων, κόντρα στις ΗΠΑ και πρόσθεσε: «Τώρα, θα πρέπει να σκεφτώ και να χαλαρώσω, αλλά θα δω τι θα κάνω μετά τα μισά της επόμενης σεζόν».

Στη συνέχεια, ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε αιχμές για τη διαιτησία του τελικού: «Πιστεύαμε όλοι πως θα κάναμε το παραπάνω βήμα, παίρνοντας τη νίκη, αλλά για δεύτερη φορά δεν το καταφέραμε. Σήμερα, η διαιτησία άφησε πολύ το παιχνίδι, αρκετές επαφές και δεν έδινε φάουλ. Εάν σφύριζαν το ίδιο και τις δύο ομάδες, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες», είπε και συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι. Δείξαμε πως δεν απέχουμε πολύ, έχουνε καλούς παίκτες, αλλά πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα τους νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x