Ειδήσεις

Δεκάχρονος χαρίζει μετάλλιο στα πρότυπά του

Το γύρο του κόσμου κάνει η επιστολή που αποφάσισε να γράψει ένα δεκάχρονο αγόρι από τον Καναδά προκειμένου να εκφράσει την συμπαράστασή του στους τέσσερις αθλητές που εκπροσώπησαν την χώρα στην σκυταλοδρομία 4χ100μ. Ο Ελάιζα Πόρτερ… τρελάθηκε όταν η ομάδα του Καναδά στα 4χ100 ακυρώθηκε στον τελικό με αποτέλεσμα να χάσει το χάλκινο μετάλλιο. Όπως έδειξε το video ένας εκ των Καναδών, ο Τζάρεντ Κονάουτον, βγήκε εκτός της διαδρομής τους με αποτέλεσμα να ακυρωθούν.

Το γύρο του κόσμου κάνει η επιστολή που αποφάσισε να γράψει ένα δεκάχρονο αγόρι από τον Καναδά προκειμένου να εκφράσει την συμπαράστασή του στους τέσσερις αθλητές που εκπροσώπησαν την χώρα στην σκυταλοδρομία 4χ100μ.

Ο Ελάιζα Πόρτερ… τρελάθηκε όταν η ομάδα του Καναδά στα 4χ100 ακυρώθηκε στον τελικό με αποτέλεσμα να χάσει το χάλκινο μετάλλιο. Όπως έδειξε το video ένας εκ των Καναδών, ο Τζάρεντ Κονάουτον, βγήκε εκτός της διαδρομής τους με αποτέλεσμα να ακυρωθούν.

Όμως ο πιτσιρικάς αντί να κάτσει να στεναχωρηθεί για τα πρότυπά του, αποφάσισε να γράψει κάτι για να τους φτιάξει τη διάθεση. Τους έστειλε ένα γράμμα που συνοδευόταν από ένα μετάλλιο το οποίο είχε κερδίσει σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά. Οι Τζάστιν Γουόρνερ, Γκάβιν Σμέλι, Ολουσέι Σμιθ και Τζάρεντ Τζάρεντ Κονάουτον συγκινήθηκαν τόσο πολύ από την συγκεκριμένη κίνηση αποφασίζοντας να μοιραστούν την επιστολή μέσω του twitter.

Διαβάστε την επιστολή:

«Αγαπητοί Τζάστιν, Γκάβιν, Τζάρεντ και Ολουσέι

Είμαι ο Ελάιζα Πόρτερ. Είμαι δέκα χρονών και ζω στο Νιουφάουντλαντ του Καναδά. Όταν έμαθα τι συνέβη στις 11 Αυγούστου ήξερα ότι ήταν λάθος. Οι κανόνες δεν ήταν σωστοί. Όμως τουλάχιστον κατάλαβα πόσο καλοί είσαστε.

Είμαστε Καναδοί. Επιμένουμε. Δημιουργούμε καλύτερες ζωές ο ένας για τον άλλο. Το κρύο δεν μας απέτρεψε από το να ζήσουμε στο Βορρά. Δεν χάσαμε τον πόλεμο του 1812. Προσαρμοστήκαμε και επιβιώσαμε. Κερδίσαμε την ελευθερία μας.

Κάποια ημέρα, αν γίνω βιολόγος ή γίνω πλούσιος, αν θυμηθώ θα δωρίσω χρήματα στους Ολυμπιονίκες των θερινών και χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Ελπίζω να σας αρέσει το μετάλλιο!»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x