Ειδήσεις

Μπήκε σε περιπέτειες ο Φελπς

Πολύ ακριβά κινδυνεύει ο Μάικλ Φελπς να «πληρώσει» την συμμετοχή του σε καμπάνια γνωστού γαλλικού οίκου μόδας. Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης στη νέα διαφημιστική καμπάνια της «Louis Vuitton», όμως οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν νωρίς (χωρίς να ευθύνεται ο γαλλικός οικός) νωρίτερα από τις 16 Αυγούστου.

Πολύ ακριβά κινδυνεύει ο Μάικλ Φελπς να «πληρώσει» την συμμετοχή του σε καμπάνια γνωστού γαλλικού οίκου μόδας.

Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης πρωταγωνίστησε στη νέα διαφημιστική καμπάνια της «Louis Vuitton», όμως οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν νωρίς (χωρίς να ευθύνεται ο γαλλικός οικός) νωρίτερα από τις 16 Αυγούστου, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί ο μεγαλύτερος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο σοβαρών κυρώσεων.

Σύμφωνα με κανονισμό της ΔΟΕ απαγορεύεται σε αθλητές που έχουν κατακτήσει μετάλλιο στους Αγώνες να λάβουν μέρος σε διαφημίσεις εταιριών που δεν είναι χορηγοί της έως κάποιο χρονικό όριο μετά το τέλος της διοργάνωσης (για το Λονδίνο ήταν η 15η Αυγούστου).

Οι κυρώσεις που προβλέπονται φτάνουν μέχρι και την αφαίρεση μεταλλίων, αν και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η ΔΟΕ μπορεί να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x