sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Poll: Ποιες ομάδες θέλετε να δείτε στον τελικό του UEFA Super Cup στο Καραϊσκάκη;

Το sport-fm.gr καλεί τους αναγνώστες του να επιλέξουν το ζευγάρι που θέλουν να δουν να κοντράρεται για το UEFA Super Cup στο Καραϊσκάκη τον Αύγουστο.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, καθώς ξεκινώντας από την Τετάρτη (31/05), μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γίνουν οι τελικοί σε Europa, Conference και Champions League.

Ασφαλώς, οι νικητές στους δύο μεγάλους θεσμούς θα δώσουν ραντεβού στις 16 Αυγούστου στα μέρη μας, καθώς το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τον τελικό του UEFA Super Cup.

Κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε ελληνικό γήπεδο να ανταγωνίζονται σε κάθε περίπτωση δύο μεγάλα κλαμπ.

Ποιους θα θέλατε, λοιπόν, να δείτε; Φυσικά η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και των Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε και Σίλβα δείχνει να έχει τον τίτλο του φαβορί, έχοντας απέναντί της την Ίντερ, τον Σιμόνε Ιντσάγκι και παίκτες όπως ο Λαουτάρο, ο Λουκάκου και ο Μπαστόνι.

Είτε οι μεν, είτε οι δε, θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη, για να κοντραριστούν με μία εκ των Σεβίλλης ή Ρόμα.

Από τη μία ο Μενδιλιμπάρ, ο Εν Νεσίρι, ο Ράκιτιτς και ο Λαμέλα, από την άλλη ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Έιμπραχαμ και ο Ντιμπάλα, υπάρχουν προοπτικές για υψηλή ποιότητα στο Super Cup.

Τα πιθανά ζευγάρια λοιπόν είναι τα εξής:

Μάντσεστερ Σίτι-Σεβίλλη
Μάντσεστερ Σίτι-Ρόμα
Ίντερ-Σεβίλλη
Ίντερ-Ρόμα

Ποιο θα θέλατε να δείτε στον τελικό;

Ψηφίστε στο poll:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x