sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Super League: H ενδεκάδα της 25ης αγωνιστικής

Η 25η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και το sport-fm.gr, πιστό στο ραντεβού του με τα… σεμινάρια προπονητικής, σας παρουσιάζει την κορυφαία 11άδα!

Με την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα (2-0) ολοκληρώθηκε και η 25η αγωνιστική της Super League.

Πλέον απομένει μια «στροφή», για να πέσει η καρό σημαία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ συνεχίζεται ο… κακός χαμός ενόψει των πλέι οφ και της μεγάλης «μάχης», που αναμένεται εκεί, για την Ευρώπη!

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, το sport-fm.gr, πιστό στο ραντεβού του με τα… σεμινάρια προπονητικής, σας παρουσιάζει την κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής!

Τερματοφύλακας: Μελίσσας (Παναιτωλικός)

Συνέβαλε τα μέγιστα στην πολύτιμη νίκη του Παναιτωλικού επί του Βόλου, στην προσπάθεια της ομάδας του Αγρινίου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε να παρέμβει, έχοντας ως κορυφαίες του στιγμές τα «στοπ» στον Μαρτίνες (41') και τον Δουβίκα (86'). Ακόμα και αν στη 2η φάση ο νεαρός φορ υποδείχθηκε -λανθασμένα- σε θέση οφσάιντ, καθώς σε περίπτωση που δεχόταν το γκολ θα είχαμε παρέμβαση από το VAR.

Δεξί μπακ: Ντατσένκο (ΑΕΚ)

Το καλύτερο παιχνίδι του Νταντσένκο με τα κιτρινόμαυρα. Είχε μόλις ένα λάθος, κάνοντας σωστές επιλογές στις μεταβιβάσεις του, αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τον «φοβικό» Απόλλωνα, ενώ είχε και προωθήσεις.

Κεντρικός αμυντικός: Ίνγκασον (ΠΑΟΚ)

Μετά τον Τζόλη, είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού ΠΑΟΚ και το απέδειξε και στο ντέρμπι με τον Άρη. Αμυντικά δεν ήταν η καλύτερη μέρα του, κάτι που αποδεικνύεται από τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, αλλά έσωσε την… παρτίδα με το γκολ και το κερδισμένο πέναλτι στο τέλος. Πολύ σημαντικό ότι ακόμα και στη μέτρια βραδιά του έγινε καθοριστικός.



Κεντρικός αμυντικός: Παντελάκης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Δεύτερο σερί ματς, που έχει «σβήσει» τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού. «Εξαφάνισε» τον Καμπετσή, ανίκητος στον αέρα, δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να μπουν… ποτέ στην περιοχή.

Αριστερό μπακ: Πίρσμαν (ΠΑΣ Γιάννινα)

Άλλο ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τον Βέλγο. Αν έβλεπε κάποιος σκάουτερ και την εμφάνισή του απέναντι στον Παναθηναϊκό θα τον έπαιρνε με… κλειστά μάτια. Φουλ επιθετικός μπακ, ο οποίος με το έντονο πρέσινγκ του κλέβει και δίνει ασίστ στο γκολ του Μιλιντσεάνου, με πολλά ανεβάσματα αλλά και εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Απλά άψογος!



Μέσος: Φορτούνης (Ολυμπιακός)

Συνολικά ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο ματς με τη Λαμία. Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ, και πετυχαίνει το δεύτερο, το οποίο… ξεκινάει ο ίδιος, έχοντας κλέψει την μπάλα.

Μέσος: Σάσα (Άρης)

Άλλη μία τρομερή εμφάνιση. Πίεζε ψηλά, έτρεχε, σταθερός στις μεταβιβάσεις του, τρία κλεψίματα, μόλις ένα λάθος, έπαιζε κάθετα και βοηθούσε στην κυκλοφορία της μπάλας στα καλά διαστήματα του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εξαιρετικός!



Αριστερό εξτρέμ: Αριγίμπι (Παναιτωλικός)

Λύτρωσε τον Παναιτωλικό με το γκολ του στο 75', χαρίζοντάς του ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο». Συνολικά, δε, ήταν αρκετά δραστήριος, ταλαιπωρώντας αφάνταστα τον Βόλο από αριστερά.



Δεξί εξτρέμ: Μπερτόγλιο (Άρης)

Μαζί με τον Σάσα οι κορυφαίοι για τον Άρη. Κρατούσε μπάλα, ταλαιπωρούσε την άμυνα του ΠΑΟΚ, δημιούργησε ρήγματα και ήταν πολύ επικίνδυνος στην κόντρα.

Επιθετικός: Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ)

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, αφού βρέθηκε σαν κλασικός φορ την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρει δις και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στον Απόλλωνα. Είχε μια υπέροχη κάθετη επίσης στον Σιμάνσκι που δεν την μετέτρεψε σε ασίστ, ενώ βοήθησε και ανασταλτικά στο μαρκάρισμα των αντιπάλων στόπερ. Μυρίστηκε… αίμα και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα ο Ιρανός, έστω και μετά από δύο μήνες!

Επιθετικός: Ντουρμισάι (ΑΕΛ)

Αναμφίβολα πολυτιμότερος της ΑΕΛ για το τεράστιο «διπλό» στην Κρήτη είναι ο Ντουρμισάι, που πετυχαίνει το πανέμορφο νικητήριο γκολ -και το 1-1 από την άσπρη βούλα- ενώ κερδίζει και το πέναλτι, από το οποίο ξεκίνησε η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x