sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Stoiximan Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της 22ης αγωνιστικής

Δείτε την κορυφαία ενδεκάδα της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το sportfm.gr επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα του περασμένου τριημέρου στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο πλέον μπαίνει σε μία κρίσιμη καμπή, καθώς απέμειναν τέσσερις στροφές μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Τερματοφύλακας: Χουτεσιώτης
Εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για τρίτη διαδοχική φορά. Η συνεισφορά του στους 7 βαθμούς που έχει ο Ιωνικός στα τρία τελευταία ματς, παραμένοντας αήττητος σε αυτά και πλέον πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι μεγάλη. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είχε 2 αποκρούσεις, 5 κλεψίματα και 5 επεμβάσεις, όντας εκ των κορυφαίων των Νικαιωτών στον βαθμό που πήραν στους «Ζωσιμάδες».

Δεξί στόπερ: Οντουμπάτζο
Έκανε τρομερό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, όντας ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Άρη. Ανοίγει το σκορ, έστω και με δόση τύχης, ενώ συνολικά είναι μόνιμη πηγή κινδύνων προς την εστία του Μπρινιόλι, είτε με τις τελικές του είτε με τις επελάσεις του και τις σέντρες του. Ο Άγγλος μπακ ήταν εξαιρετικός και γενικότερα ανεβασμένος στον δεύτερο γύρο.

Στόπερ: Σένκεφελντ
Απροσπέλαστος! Στο γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη, αλλά στο υπόλοιπο του αγώνα είναι αυτός που βγαίνει μπροστά και καθαρίζει για τους συμπαίκτες του. Ήταν ο μοναδικός, μαζί με τον Κουρμπέλη, αλάνθαστος ποδοσφαιριστής, έχοντας την ίδια ώρα 10 (!) κλεψίματα (από τα 38 συνολικά των «πράσινων» στο ματς), αλλά και μία επέμβαση. Είχε συμμετοχή και στο build-up όντας εκ των κορυφαίων πασέρ της ομάδας του, ενώ δεν έκανε ούτε ένα φάουλ! Αρχηγική παρουσία!

Στόπερ: Πίτσου
Από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Δεν φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ, ενώ στο δεύτερο ο Τόμας παρότι είναι κολλημένος πάνω του κάνει το… τέλειο τελείωμα με το εξωτερικό! Βοηθάει σημαντικά στην κυκλοφορία της μπάλας αφού είναι καλός στα πόδια, έχει εμπειρία και εξαιρετικές τοποθετήσεις. Βρίσκεται τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο και με άψογη κεφαλιά, εκτελεί τον Ζίβκοβιτς για το 2-2 για να λυτρώσει τον Αστέρα. Θυμίζουμε, είχε σκοράρει και απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τρίπολη αλλά τότε είχε ακυρωθεί κακώς το τέρμα του, ενώ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είχε δοκάρι πριν πάρει το ριμπάουντ ο Στάνκο και σκοράρει για το 1-0. Είχε 3 κλεψίματα και 3 επεμβάσεις, επίσης.

Αριστερό μπακ: Ράφα Σοάρες
Από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις από τη στιγμή που πήρε τη θέση του στην ενδεκάδα. Με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι, η μπάλα περνά συχνά-πυκνά από τα πόδια του και συνεχόμενα ανεβάσματα. Έχει δώσει υπέροχη ασίστ στον Μπράντον στο 2-0 του ΠΑΟΚ, με πάρε-βάλε σέντρα!

Χαφ: Κουρμπέλης
Η κατακόρυφη άνοδός του στο δεύτερο ημίχρονο, όπου τρέχει και μαρκάρει σαν… σκύλος και καθαρίζει κάθε πρώτη μπάλα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθει το «διπλό» του Παναθηναϊκού επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από τους πρώτους σε πάσες της ομάδας του, χωρίς κανένα λάθος, με 4 κλεψίματα, 2 επεμβάσεις και μία τελική προσπάθεια. Το «τριφύλλι» χρειάζεται τον αρχηγό του να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με τον Κουρμπέλη να δίνει απαντήσεις μετά την ανόητη αποβολή στην Τρίπολη.

Μεσοεπιθετικός: Μπάκιτς
Αυτός που βοήθησε να «καθαρίσει» ο ΟΦΗ από νωρίς είναι ο Μάρκο Μπάκιτς. Ο Μαυροβούνιος είχε ένα γκολ και μια ασίστ από το πρώτο ημίχρονο, ενώ συνολικά ταλαιπώρησε πάρα πολύ την άμυνα της Λαμίας. Έχει ποιότητα και βλέπει γήπεδο, ενώ μυρίζεται το γκολ και βρίσκεται αρκετές φορές στη σωστή θέση για να εκτελέσει ο ίδιος ή να φτιάξει για τους συμπαίκτες.



Μεσοεπιθετικός: Φορτούνης
Είναι αυτός που καθαρίζει το παιχνίδι και μετά αναλαμβάνει… ο Χάμες, ο Κανός και τα άλλα παιδιά. Φτιάχνει το γκολ του Σωκράτη αλλά και εκείνο του Χάμες Ροντρίγκες για να κάνει ο Ολυμπιακός το 3-1 επί του Παναιτωλικού πριν ακολουθήσουν άλλα τρία τέρματα για την «πεντάρα» επί των Αγρινιωτών! Μετά από ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, ο Φορτούνης επιστρέφει στις εξαιρετικές εμφανίσεις και οι «ερυθρόλευκοι» τον χρειάζονται για να συνεχίσουν το κυνήγι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Εξτρέμ: Σίτο
Ο Σίτο ήταν ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και αυτός που… τραβάει από το χέρι την ομάδα του στο φινάλε για μια ΕΠΙΚΗ επιστροφή. «Μυρίζεται» το γκολ στο 90’ και με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι μειώνει σε 2-1, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα δεν αφήνει την μπάλα να βγει κόρνερ, κάνει την ατομική ενέργεια και σπάει στον Τασουλή που σερβίρει στον Πίτσου για το 2-2. Εξαιρετικός ο Σίτο!

Εξτρέμ: Μαντσίνι
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι… ήταν παντού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Είχε την πρώτη καλή στιγμή του Παναθηναϊκού, ήταν εκείνος που ισοφάρισε για την ομάδα του, ενώ τον είδαμε ακόμα και να… μαρκάρει, σε κάποιες περιπτώσεις που χρειάστηκε. Και όλα αυτά, σε ένα «ιδιαίτερο» ματς για εκείνον, δεδομένου ότι αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του. Μεστή εμφάνιση, που επιβεβαίωσε πολλά από τα «χαρίσματά» του. Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», σκόραρε και διαρκώς δημιουργούσε.

Επιθετικός: Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι άνοιξε το σκορ, συνεχίζοντας παρέα με τον Καρέλη στην κορυφή της λίστας των σκόρερ, και κέρδισε τις παραβάσεις και τις κίτρινες του Τζημόπουλου στα δύο πρώτα τέρματα. Μέτρησε τρεις τελικές προσπάθειες, 1/2 γεμίσματα και για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν αυτός που έδωσε τη λύση και άνοιξε τον δρόμο μιας ακόμη εντός έδρας νίκης για τους «κιτρινόμαυρους». Διανύει τη σεζόν της καριέρας του και λογικά θα την εξαργυρώσει στο τέλος της με μια μεγάλη μεταγραφή που θα βγάλει κερδισμένο τόσο τον ίδιο, όσο και την ΑΕΚ.




Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της 22ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x