sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Stoiximan Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της 23ης αγωνιστικής

Δείτε την κορυφαία ενδεκάδα της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το sportfm.gr επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα του τριημέρου στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο πλέον μπαίνει σε μία κρίσιμη καμπή, καθώς απέμειναν τέσσερις στροφές μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Τερματοφύλακας - Γκρατερόλ: Έκανε ντεμπούτο για τον Παναιτωλικό και παρότι είναι λίγο πιο κοντός (1,81μ.) από το συνηθισμένο για τερματοφύλακα, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Ο Βενεζουελάνος που μετρά μόλις λίγες εβδομάδες στο Αγρίνιο, αντικατέστησε επάξια στο συγκεκριμένο ματς τον Γιάννη Ανέστη, αφού κράτησε το μηδέν στην εστία του σε τρεις περιπτώσεις, με κορυφαία εκείνη του 95ου λεπτού που σταμάτησε τον Μπουενά από απόσταση βολής. Σε αυτόν οφείλουν οι Αγρινιώτες τη νίκη επί του Ιωνικού (1-0).



Δεξί μπακ - Κεσχρίντα: Ο κορυφαίος του γηπέδου στη νίκη του Ατρομήτου επί του Λεβαδειακού με 1-0. Συνεχόμενα ανεβάσματα από τη δεξιά πλευρά, δημιουργούσε για τους συμπαίκτες του ενώ συχνά-πυκνά πατούσε στην αντίπαλη περιοχή και εκτελούσε ακόμη. Ο διεθνής Τυνήσιος μπακ έκανε τρομερό παιχνίδι, έχοντας τελικές, γεμίσματα, κλεψίματα, επεμβάσεις και ο Ατρόμητος τρίβει τα χέρια του ενόψει του καλοκαιριού που αναμένεται να του έρθουν αρκετές προτάσεις…

Στόπερ – Κουλιεράκης: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο ποδοσφαιριστής που κρίνει το παιχνίδι με την πληθωρική εμφάνισή του! Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός… μεγαλώνει απότομα, όντας κομβικός για την ομάδα του. Αυτός έπεσε πάνω στον Λιβάι Γκαρσία περιορίζοντάς τον σημαντικά, αυτός ήταν που είχε καίριες επεμβάσεις και παρότι ο νεότερος, καθοδηγούσε την άμυνα. Είναι και αυτός που πατάει γερά, παίρνει… παραμάζωμα τον Σιμάνσκι και γράφει το 2-0, κλειδώνοντας τη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Είχε 4 κλεψίματα, 10 επεμβάσεις και 2 φάουλ υπέρ. Πραγματικός ογκόλιθος!

Στόπερ – Εραμούσπε: Όταν οι Λιβάι, Καρέλης είναι οι πρώτοι σκόρερ με 11 γκολ και ο Εραμούσπε παρότι στόπερ έχει μόλις τρία λιγότερα, αυτό λέει πάρα πολλά για την ποιότητά του. Μετατρέπει το κερδισμένο πέναλτι του Τζίμα σε γκολ στην Τρίπολη, με τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει σε 1-1 και κυρίως χάρη στη δική του κατεύθυνση της άμυνας και τις εξαιρετικές -για ακόμη μια φορά- τοποθετήσεις του απορρόφησε την πίεση του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αργεντινός είναι εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών του πρωταθλήματος και η παρουσία του ηγετική για τους Ηπειρώτες.

Αριστερό μπακ – Ραμόν: Παρότι… άγουρος ακόμα, ο Βραζιλιάνος είναι «τσαμπουκαλής» και μπαίνει με τα χίλια στη φάση, δείχνοντας ότι διαθέτει πολύ καλά στοιχεία. Μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό πυλώνα της άμυνας του Ολυμπιακού εφόσον δουλευτεί, ενώ αυτή τη στιγμή δείχνει πιο μπροστά από τον Ρέαμπτσουκ. Πάρα πολλά ανεβάσματα, αρκετά επιθετικός και πεισματάρης, αλλά και με ασίστ στο 1-0 των Πειραιωτών επί της Λαμίας (0-3). Είχε 3/8 γεμίσματα, ήταν ο πρώτος «ερυθρόλευκος» πασέρ, αλλά και δεύτερος στα λάθη. Στη στατιστική του πρόσθεσε 2 κλεψίματα και 1 επέμβαση επίσης.



Χαφ - Κουρμπέλης: Αρχηγού… παρόντος η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου (2-0). Δεύτερο στη σειρά τρομερό ματς από τον Κουρμπέλη, μετά και από αυτό με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας κομβική παρουσία και συμμετοχή στην επιθετική αλλά και ανασταλτική λειτουργία των «πράσινων». Είναι αυτός που μπουκάρει σε ρόλο φορ στο αντίπαλο κουτί και ανοίγει τον δρόμο της νίκης για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ είχε ελάχιστες λάθος πάσες και ενέργειες στο χορτάρι.

Χαφ – Αουγκούστο: Ακόμη ένας κομβικός ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΟΚ τόσο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ όσο και στην όλη σεζόν που διανύουμε. Αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι τα μάτια και το μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού στο χορτάρι και αυτός που έτρεχε και για τον αρνητικό Ντάντας στο ματς της Κυριακής. Είναι από τους «ασπρόμαυρους» με τα λιγότερα λάθη και είχε 4 κλεψίματα, λειτουργώντας συχνά ως σκούπα μπροστά από τα δύο στόπερ και βοήθησε στο ανασταλτικό κομμάτι.

Εξτρέμ - Παλάσιος: Μπορεί να μην σκόραρε, έχοντας δύο δοκάρια βέβαια, ήταν όμως πανταχού… παρών. Για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος ο λόγος, με τον Αργεντινό εξτρέμ να κερδίζει την αποβολή του Σι, το πέναλτι που «κλείδωσε» το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, συν ένα ακόμα που δεν του καταλογίστηκε! Μια πραγματικά καλή εμφάνιση, με διάρκεια από αυτές θέλει η ομάδα του και από τις κορυφαίες του τη φετινή σεζόν!



Δεκάρι - Ρουπ: Στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός είχε γκολ και ασίστ, όντας ο κορυφαίος για τον Άρη στο 3-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη. Στο γκολ, μυρίζεται τη φάση, κινείται στο δεύτερο δοκάρι και μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα. Στην ασίστ, αδειάζει υπέροχα τον Βούρο που… ούτε που ήξερε από πού του ήρθε. Απολαυστικός ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, έχει πολλά να δώσει στους Θεσσαλονικείς!



Εξτρέμ - Νάρεϊ: «Αδικήθηκε» από τον Κουλιεράκη που έκανε το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και λόγω των εξαιρετικών τοποθετήσεων και επεμβάσεών του. Διότι ο Νάρεϊ έκανε ένα ακόμη πολύ καλό ματς, όντας μεστός και ουσιαστικός. Με βολέ, που κοντράρει, κάνει γκολ τη μαγική ασίστ του Κωνσταντέλια, ενώ από τα πόδια του και τη δική του σέντρα έρχεται το 2-0 του νεαρού στόπερ! Μόλις καταφέρει να γίνει πιο αποτελεσματικός, αφού είχε να σκοράρει… κάτι μήνες, θα είναι «άπιαστος».

Επιθετικός – Μπακαμπού: Έβαλε ένα, σπατάλησε μερικά ακόμα αλλά ήταν τρομερά δραστήριος και επικίνδυνος προς την εστία του Γκαραβέλη και της Λαμίας. Ο Μπακαμπού έχει βρει τον εαυτό του και τα πατήματά του, χρειάζεται όμως να γίνει πιο αποτελεσματικός και ιδιαίτερα στα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που έρχονται για τη Stoiximan Super League, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να τα πάρει και να μπει… φουλ για τίτλο. Παρόλα αυτά, τα πράγματα που κάνει στο χορτάρι είναι πάρα πολλά και προσφέρει πολλές λύσεις στους συμπαίκτες του.




Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της 23ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x