Η καθυστέρηση στην απολογία της Βούλας Παπαχρήστου φαίνεται πως ήταν αυτό που την καταδίκασε.

Όταν το ζήτημα του σχολίου της στο twitter άρχισε να αναπαράγεται- με τρεις ημέρες καθυστέρηση έπειτα από τη δημοσίευσή του- άρχισε ταυτόχρονα να χτυπά και το τηλέφωνο του Βασίλη Σεβαστή. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ζητούσε να πέσουν άμεσα οι τόνοι, η ομοσπονδία με τη σειρά της ζήτησε από την αθλήτρια να ανασκευάσει.

Στις πρώτες δηλώσεις της η Παπαχρήστου έκανε λόγο για ατυχές χιούμορ, κάτι που όμως δεν κάλυψε. Όταν τελικά η άλτρια απολογήθηκε δημόσια μέσω του διαδικτύου, νωρίς το μεσημέρι, ήταν ήδη αργά όπως αποδείχθηκε.

Ηδη είχαν βγει οι πρώτες ανακοινώσεις κομμάτων, τα δημοσιεύματα στα ξένα site και άρχιζε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ομοσπονδίας. Τα μέλη του διχάστηκαν. Κάποιοι ζητούσαν να αποσύρει ο ίδιος ο ΣΕΓΑΣ την αθλήτρια από την ομάδα. Ο Σεβαστής προτίμησε να κρατήσει μία πιο μετριοπαθή στάση. Ετσι η ανακοίνωση ανέφερε πως η ομοσπονδία θα σεβαστεί όποια απόφαση πάρει η ΕΟΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ουσιαστικά την απόφαση για τον αποκλεισμό της την πήρε ο Ισίδωρος Κούβελος, αφού εκτιμάται πως ο Ιωαννίδης δεν απαίτησε κάτι τέτοιο. Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο όμως επέλεξε να βάλει τέλος στο Ολυμπιακό όνειρο της Παπαχρήστου.

Διαβάστε εδώ τα όσα δήλωσε η Βούλα Παπαχρήστου αμέσως μετά την τιμωρία της στο sport-fm.gr

Επιμέλεια: Ρούλα Βλασσοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube