Απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Τζέιμς Χάρντεν φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Late Night Show» του NBC με τον Τζίμι Φάλον.

Οι δύο παίκτες της Θάντερ ήταν χαλαροί και έδειξαν πως διαθέτουν άφθονο χιούμορ. «Όταν έχεις στην ομάδα τον Κόμπι, τον Ντουράντ, τον Λεμπρόν, τον Καρμέλο, τον Πολ κι όλους τους άλλους, δεν ανησυχείς», είπε ο γκαρντ των ΗΠΑ, αλλά ο συμπαίκτης του διαφώνησε. «Εγώ ήμουν λίγο αγχωμένος», είπε, ενώ δίνοντας το μετάλλιο στον παρουσιαστή ομολόγησε πως ήταν η πρώτη φορά που το αποχωρίστηκε.

Μιλώντας για τον Κόμπι Μπράιαντ και πώς αντιμετώπισε τον συμπαίκτη του στους Λέικερς, Πάου Γκασόλ, ο Ντουράντ είπε: «Ο Κόμπι είναι τέρας! Δεν τον νοιάζει ποιος είναι ο αντίπαλος. Τον μισούσε τον Γκασόλ στη διάρκεια του αγώνα», ενώ ο Χάρντεν πρόσθεσε πως «… κι εμείς είχαμε τα ίδια συναισθήματα για τον Ιμπάκα».

Όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν τη μεταγραφή του Ντουάιτ Χάουαρντ στους Λέικερς έδειξαν… απάθεια. «Καλό γι’ αυτούς», είπε ο γενιοφόρος Χάρντεν



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube