Προτάσεις για συμμετοχή σε reality show στις ΗΠΑ έχει ο Ράιαν Λόχτι. Ο Αμερικανός κολυμβητής, που κατέκτησε πέντε μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, «διεκδικείται» από το «Bachelor» και το «Dancing with the Stars».

«Αν πρόκειται για το Bachelor (σ.σ. εκπομπή όπου ένας εργένης επιλέγει μεταξύ πολλών γυναικών τη σύντροφό του) θα πρέπει να συζητήσω με την οικογένειά μου. Στο Dancing with the Stars θα ήμουν καλός, γιατί είχα πάρει ένα μάθημα χορού στο κολέγιο και είχα πάρει ‘Α’», τόνισε.

Για τη δήλωσή του πως οι κολυμβητές συχνά… ανακουφίζονται μέσα στην πισίνα, είπε: «Δεν περίμενα να γίνει τόσος ντόρος. Όταν είσαι έξι ώρες σερί μέσα στην πισίνα για τις προπονήσεις, δεν θα σηκώσεις το χέρι για να ρωτήσεις τον προπονητή σου ‘Μπορώ να πάω τουαλέτα;’».

Όσο για το αν χάρηκε που ο μεγάλος του αντίπαλος, Μάικλ Φελπς, αποσύρθηκε, είπε: «Είναι από τους πιο δυνατούς αντιπάλους που είχα ποτέ. Όχι, δεν χαίρομαι. Απεναντίας, θα μου λείψει. Είχαμε πολύ καλή σχέση και ήμασταν αντίπαλοι μόνο μέσα στην πισίνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube