Ο Βρετανός, χρυσός Ολυμπιονίκης στο τρίαθλο, Άλιστερ Μπράουνλι έλαβε χιλιάδες μηνύματα με τα οποία ο κόσμος εξέφραζε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Όμως ένα

εξ αυτών, συγκίνησε τόσο τον Άλιστερ, όσο και τον αδελφό του Τζόνι, χάλκινο Ολυμπιονίκη στο ίδιο άθλημα στο Λονδίνο. Ένας 89χρονος φαν έστειλε στα αδέλφια ένα γράμμα και ένα χαρτονόμισμα 10 λιρών.

«Έγραφε ότι είχε παρακολουθήσει την προσπάθειά μας και ότι ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που είχε δει στη ζωή του», είπε ο Άλιστερ στο ΒΒC και συνέχισε: «Είχε ακόμα και ένα χαρτονόμισμα των δέκα λιρών και για τους δυο μας σημειώνοντας ότι δεν είχε βάλει το όνομά του ή τη διεύθυνσή του στην αλληλογραφία προκειμένου να μην του το επιστρέψουμε. Δεν ξέρω ακόμα τι θα το κάνουμε. Προς το παρόν είμαι τόσο απασχολημένος που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω οτιδήποτε. Είχα το γράμμα στη μία τσέπη μου και το μετάλλιό μου στη άλλη».

Όσο για τον αδελφό του, Τζόνι; Φαίνεται πιο έτοιμος να… επενδύσει το συγκεκριμένο ποσό. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης που είναι 22 ετών, έμενε τα τρία τελευταία χρόνια με τον μεγαλύτερο του αδελφό, όμως αποφάσισε να πάρει το δικό του δρόμο εξηγώντας ότι τα χρήματα είναι απαραίτητα για το νέο του ξεκίνημα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube