Με 6 ιπποδρομίες πάμε στην πρώτη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Μάη στο Μαρκόπουλο και η οποία φαίνεται πως θα έχει αρκετά μεγάλα φαβορί σήμερα!

Φυσικά δεσπόζει η κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου Ηνιόχου όπου έξι ίπποι 3 ετών με όρους Β.Η.Ε. θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.575 μέτρων και θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο Κύπελλο αλλά και το πλούσιο χρηματικό έπαθλο των 16.000€!

Γενικότερα πιστεύουμε πως είναι μια ημέρα που έχει μεγάλα φαβορί σε αρκετές ιπποδρομίες και έχω την αίσθηση πως οι παίκτες θα ψάξουν τις καλές αποδόσεις στα πολύπλοκα στοιχήματα σήμερα!

Ναι μεν κερδίζει το τάδε φαβορί, άντε έχουμε και το δεύτερο άλογο, να ψαχτούμε ποιο μπορεί να μπει τρίτο και τέταρτο και να μας δώσει το κάτι παραπάνω σε απόδοση! Κάπως έτσι πιστεύουμε πως θα κινηθεί ο περισσότερος φίλιππος κόσμος σήμερα!

Ο ίππος ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ θα είναι το μεγάλο φαβορί στην κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου Ηνιόχου! Θα κάνει όμως τον ίδιο ‘’περίπατο’’ όπως κέρδισε στην πρώτη του συμμετοχή ή θα βρει μεγάλη κόντρα από τους ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ και ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ;

Κάτι φαίνεται πως έχει αλλάξει με την ΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ και κατεβαίνει σήμερα στην δεύτερη ιπποδρομία πολύ ανανεωμένη! Απειλείται ωστόσο από την ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ και την ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ τουλάχιστον!

Μπορεί η ΜΕΪ ΣΚΑΙ να σημειώσει δεύτερη σερί νίκη ή οι ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ και ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ θα κοιτάξουν να της πάρουν…το γλυκό από το στόμα;

Η έκτη –και πιο δύσκολη σε προγνωστικά-ιπποδρομία του προγράμματος, θα κρίνει πολλά για την απόδοση του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους νικητές ίππους σε 6 διαδοχικές ιπποδρομίες) αλλά και του ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 4 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές). Από τα 11 άλογα που συμμετέχουν, τουλάχιστον τα 5 από αυτά έχουν τις ίδιες μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση της νίκης!

Έχουμε πει βέβαια πως όταν υπάρχει Ελληνικό ιπποδρομιακό πρόγραμμα, θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε προγνωστικά και θα εστιάζουμε πιο πολύ εκεί. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να βρείτε πιο κάτω τον πίνακα με τις προτάσεις μας για όλες τις ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος!

Ας περάσουμε τώρα στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο που ξεκινάει στις 17:00  και ολοκληρώνεται στις 19:30

1η ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης, χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ίππος ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(3) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΝΤ’ ΝΙΡΟ(5) ή ΠΕΙΡΑΙΑΣ(7).

2η ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ίππος ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1)και το άλλο άλογο να είναι μια εκ των ίππων ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(6) ή ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3).

3η ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 18:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ίππος ΝΑΣΜΙ(6) και το άλλο άλογο να είναι ένας  εκ των ίππων ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) ή ΤΑΡΑΓΚΟΝ(7).

4η ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 18:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ίππος ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ(3) και το άλλο άλογο να είναι ένας  εκ των ίππων ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(5) ή ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(6).

5η ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ(να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΜΕΪ ΣΚΑΪ(3) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(6) ή ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(7).

6η ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 19:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ίππος ΜΑΣΚΟΥΡ(2) και το άλλο άλογο να είναι ένας  εκ των ίππων ΝΕΪΣΑΝ(4) ή ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(6) ή ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ(9).



Σε ενημέρωση των φιλίππων, ανακοίνωση από την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε.:

Την Παρασκευή 4 Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 18η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Το LEGION RUN έρχεται και πάλι στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 10:00 το πρωί! Το επίκεντρο της δράσης θα είναι για 2η συνεχόμενη φορά ο στίβος του Ιπποδρόμου ενώ θα υπάρχει festival area με μουσική, γεύσεις και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube