Τα φώτα της ημέρας επάνω στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του KENILWORTH!

Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 15/12/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:10 νωρίς το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από μια που αφορά διαδρομή απλού τροτ. Οι περισσότερες διαδρομές είναι πολυπληθείς αν και υπάρχουν και αρκετές διαδρομές με πιο λίγες συμμετοχές ενώ απουσιάζει η Αγγλία σήμερα από το πρόγραμμα!

Η ημέρα ανήκει στην Ν. Αφρική σήμερα αφού συμμετέχει στο πρόγραμμα με 20 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των KENILWORTH & TURFFONTEIN. Ιπποδρομιακή φιέστα έχει ο πρώτος ιππόδρομος σήμερα με ιπποδρομίες που φτάνουν ακόμα και τα 60.000€ σε χρηματικό έπαθλο για τους νικητές ίππους ενώ γενικότερα το πρόγραμμα εδώ αναμένεται να μονοπωλήσει σχεδόν το ενδιαφέρον των παικτών!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των DEAUVILLE, LYON LA SOIE & VINCENNES. Σχεδόν μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη διαδρομές στο πρόγραμμα αυτό με τον δεύτερο ιππόδρομο να έχει σήμερα κάποια έως και ισχυρά φαβορί!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 14:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 15:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 8 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 16:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της LYON LA SOIE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 9-1-11-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της LYON LA SOIE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 7-4-1.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr