Οι πιο δύσκολες πίστες στις σημερινές ιπποδρομίες είναι στην Αγγλία και την Ν. Αφρική!

Με 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 20/12/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:10 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από τρεις που αφορούν διαδρομές τροτ με αμαξίδια ενώ όλες οι διαδρομές σχεδόν είναι πολυπληθείς!

Δύσκολο πρόγραμμα σε προγνωστικό στο μεγαλύτερο μέρος του! Ίσως να ξεχωρίζουν κάποια φαβορί στο πρόγραμμα της Γαλλίας κάπως παραπάνω ενώ και σήμερα η χώρα αυτή έχει τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους της ημέρας! Μακράν πάντως το δυσκολότερο κομμάτι του προγράμματος εστιάζεται στην Ν. Αφρική όπου αναμένονται και μεγάλες αποδόσεις σε όλα τα είδη του στοιχήματος!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL.

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των MARSEILLE VIVAUX & CABOURG.

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Kαι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα που μοιάζει με αυτό της Ν. Αφρικής απλά δεν είναι σε τέτοιο βαθμό πολυπληθείς οι διαδρομές!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα:

 Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής αυτής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 13-11-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 17:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 10-1-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 028 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας  και τον ιππόδρομο της  MARSEILLE BORELY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-5-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 22:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας  και τον ιππόδρομο της  MARSEILLE BORELY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 7-2-11.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 45η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους.

Το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 17.00 αποτελείται από εφτά ελληνικές ιπποδρομίες και περιλαμβάνει και τις τρεις του Winter Challenge. Πρόκειται για το μεγάλο ιπποδρομιακό γεγονός της χειμερινής σεζόν και αποτελεί το αποκορύφωμα των ιπποδρομιακών επιδόσεων για το 2018 όπου θα αναδειχθούν τα ισχυρότερα άλογα μεσαίων αποστάσεων, στις ηλικίες των 2, 3 και 4 ετών.

Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκε ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6, με αποτέλεσμα 12.200€ να μεταφέρονται στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 21/12.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:20. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr