Kαλή εβδομάδα! Με 26 ιπποδρομίες ανοίγει σήμερα Δευτέρα 30/4/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. και μας αποχαιρετά και ο μήνας Απρίλης! Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες ενώ είναι σχεδόν ισόποσα μοιρασμένες σε πολυπληθείς διαδρομές και μη!

Το μεγαλύτερο μερτικό στο σημερινό πρόγραμμα το έχουν η Ν.Αφρική και η Αγγλία ενώ τις λιγότερες διαδρομές της έχει η Γαλλία! Βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας και –κυρίως-στις ιπποδρομίες της Αγγλίας είναι ότι παίζονται πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης και αυτό ανεβάζει κατά πολύ την δυσκολία των προβλέψεων σε κάθε διαδρομή!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα το οποίο ξεκινάει στις 13:15 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 21:50 το βράδυ.

Η Ν.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Oι διαδρομές είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη, ενώ υπάρχουν τρεις ιπποδρομίες που έχουν το λεγόμενο μεγάλο φαβορί! Γενικότερα η χώρα αυτή μας δίνει σχεδόν καθημερινά τις μεγαλύτερες αποδόσεις της ημέρας!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 4 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της ARGENTAN και φυσικά όπως σχεδόν πάντα, η Γαλλία έχει τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους των διαδρομών!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες μοιρασμένες στα ιπποδρόμια των SALISBURY και SOUTHWELL. Σε αυτό το πρόγραμμα θα επικεντρώσουμε κυρίως το ενδιαφέρον μας, αυτό δηλαδή της Αγγλίας! Παίζονται αρκετά άλογα για την κατάκτηση της νίκης, αποκτά μεγάλη αξία σήμερα και το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ εδώ, και περνάμε στις προτάσεις μας για σήμερα:

Κωδικός ιπποδρομίας 012 με ώρα έναρξης τις 13:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και στον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 3-7-9-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 15:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και στον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 6-5-11-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 17:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και στον ιππόδρομο του SALISBURY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 8 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και στον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 2-5-3-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 19:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και στον ιππόδρομο του ARGENTAN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-7-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και στον ιππόδρομο του ARGENTAN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΤΡΙΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα τρία πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε στις τρεις πρώτες θέσεις να τερματίσουν τα άλογα με τους αριθμούς: 2-12-14-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και στον ιππόδρομο του SOUTHWELL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-3-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και στον ιππόδρομο του SOUTHWELL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-5-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και στον ιππόδρομο του SOUTHWELL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-5.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube