Με 28 ιπποδρομίες μας υποδέχεται η τελευταία ημέρα του Νοέμβρη σήμερα Παρασκευή 30/11/18 όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:00 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ με όλες τις διαδρομές του να είναι επίπεδες και μάλλον μοιρασμένο σε πολυπληθείς διαδρομές και μη.

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα, θα δώσουμε το αποκλειστικό ενδιαφέρον μας στο Ελληνικό ιπποδρομιακό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο που ξεκινάει στις  17:00 και περιλαμβάνει 6 ιπποδρομίες.

Ένα πρόγραμμα που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ‘’σπρίντερ’’ αφού από τις έξι ιπποδρομίες, οι τέσσερις, διεξάγονται στην απόσταση των 1.100 μέτρων!

Και μόνο ότι κυριαρχεί σχεδόν παντού σήμερα η Στ’ Κλάση, αυτό τα λέει όλα όσον αφορά την δυσκολία των προγνωστικών! Μιλάμε για μια Κλάση που χαρακτηρίζεται από την αστάθεια της απόδοσης των περισσοτέρων ίππων που ανήκουν σε αυτή ενώ εάν συνυπολογίσουμε σήμερα και τις πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες (λασπώδη πίστα, βροχόπτωση, θυελλώδης άνεμος και πολύ χαμηλή θερμοκρασία) καταλαβαίνει κανείς ότι μπορεί στις αφίξεις να δούμε…τα πάντα όλα!

Μεγάλο φαβορί θα αποτελέσει πάντως ο ίππος ΑΠΗΛΙΝΓΚ (1) στην δεύτερη ιπποδρομία του προγράμματος ο οποίος ‘’κυνηγάει την νίκη’’ έντονα και την χάνει στις λεπτομέρειες! Στην τρίτη ιπποδρομία πολλά θα εξαρτηθούν για την ΣΚΑΙ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ (5) από το εάν οδηγήσει αμέσως την κούρσα όπως της αρέσει και απλοποιήσει τα πράγματα! Προβάδισμα έχει ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (3) στην πέμπτη ιπποδρομία αλλά έχουμε την αίσθηση ότι εδώ μπορεί να δούμε και έκπληξη όσον αφορά τον νικητή ίππο!

Πέρα από το Μαρκόπουλο όπως προαναφέραμε, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 11 πολύ δυνατές ιπποδρομίες από την Ν. Αφρική και τα ιπποδρόμια των GREYVILLE & FAIRVIEW και 11 επίσης πολύ δυνατές και δύσκολες σε προγνωστικά ιπποδρομίες από την Αγγλία και τα ιπποδρόμια των NEWCASTLE & SOUTHWELL.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που αφορούν αποκλειστικά σήμερα τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο:

Δεύτερη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης στην διαδρομή αυτή με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο ΑΠΗΛΙΝΓΚ (1) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ (2) ή ΔΕ ΝΤΗΜ (6) ή ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΟΥ (8)

Πέμπτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (3) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ (1) ή ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ (4) ή ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ (5)

Έκτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης, χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε η ΓΟΥΕΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ (8) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ (6) ή ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ (3).



Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube