Με 7 ιπποδρομίες μας υποδέχεται σήμερα Παρασκευή 11/5/2018 ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 17:00 και να ολοκληρώνεται –πάντα εκτός απροόπτου-στις 20:00 το βραδάκι.

Το σημερινό πρόγραμμα και πάντα κατά την προσωπική μας άποψη, έχει δυο χαρακτηριστικά! Σε 2 ιπποδρομίες μπορείς να βρεις το πολύ δυνατό φαβορί ώστε να αποτελέσουν και τις λεγόμενες ‘’βάσεις’’ τουλάχιστον για το ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές ) ενώ στις 3 τελευταίες ιπποδρομίες του προγράμματος μπορεί να δεις από τζακ-ποτ σε πολύπλοκα στοιχήματα, έως να σου βγάλουν και τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6!

Ιδιαίτερα στην έκτη και στην έβδομη ιπποδρομία, τα προγνωστικά είναι εξαιρετικά δύσκολα όχι μόνο για τον νικητή ίππο, αλλά και για τις τέσσερις πρώτες θέσεις γενικότερα! Στα χάϊ λάϊτς της ημέρας μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής:

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η δεύτερη ιπποδρομία, η οποία θα διεξαχθεί στα 1.575 μέτρα, με επτά καθαρόαιμούς ίππους να διεκδικούν την πρώτη θέση και τον ίππο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ να θέλει να αποδείξει πως αυτή την χρονική στιγμή τουλάχιστον είναι το καλύτερο άλογο στον ιππόδρομο!

Η τέταρτη ιπποδρομία είναι αναμέτρηση… γένους θηλυκού. Μάλιστα, οι τέσσερις από τις επτά φοράδες, που θα αναμετρηθούν στα  1.400 μέτρα, προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους εμφάνιση. Αναμένεται μεγάλη μάχη στην τελική ευθεία για την κατάκτηση της νίκης αρχικά με τις ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ και ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες φοράδες στην μάχη!

Στην έκτη ιπποδρομία – την πολυπληθέστερη του προγράμματος – οι έντεκα καθαρόαιμοι ίπποι, που θα παλέψουν για την νίκη στα 1.200 μέτρα, αναμένεται να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα και να προσφέρουν ίσως και την συναρπαστικότερη τελική ευθεία της ημέρας! Από τα 11 άλογα που συμμετέχουν τουλάχιστον τα 5, έχουν ισάξια μεγάλη πιθανότητα για την κατάκτηση της νίκης!

Ντεμπούτο για δύο ίππους

Την πρώτη του συμμετοχή στον ελληνικό ιππόδρομο θα πραγματοποιήσει ο πενταετής ΠΑΡΚΟΥΡ στην πρώτη ιπποδρομία ο οποίος έχει ήδη σημειώσει δύο νίκες στο εξωτερικό. Την παρθενική του εμφάνιση στις ιπποδρομίες θα κάνει ο τριετής ΑΠΗΛΙΝΚ που δείχνει προσόντα δυνατού ίππου, και συμμετέχει στην τρίτη κούρσα του προγράμματος.

Περνάμε στις προτάσεις μας για το Ελληνικό πρόγραμμα της ημέρας στο Μαρκόπουλο:

1η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΠΑΡΚΟΥΡ(1) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(3) ή ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(6) ή ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(4).

2η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(4) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3) ή ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) ή ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(6).

5η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(4) ή ΝΤΙΛΑΪΛΑ(6) ή ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(7)

7η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ίππος ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(1) ή ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(2) ή ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(8).



Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 11 Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 19η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube