Mε 25 ιπποδρομίες μας υποδέχεται η τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη σήμερα Δευτέρα 26/11/18 όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε.  Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:20 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στις 21:55 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από τέσσερις που αφορούν διαδρομές έφιππου τροτ και τροτ αμαξιδίων ενώ στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι και πολυπληθείς!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK, ίσως τον ‘’πιο οικείο’’ ιππόδρομο από τα ξένα προγράμματα στους Έλληνες παίκτες! Πολυπληθείς διαδρομές, πολύ δύσκολα προγνωστικά, πολύ πιθανό να δούμε σήμερα εδώ τις μεγαλύτερες αποδόσεις όλου του προγράμματος!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 16 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των VINCENNES, LE MANS και PORNICHET. Στον πρώτο ιππόδρομο έχουμε διαδρομές τροτ αλλά και τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα της ημέρας για τους νικητές ίππους, στον δεύτερο ιππόδρομο μπορούμε να βρούμε ίσως και κάποια δυνατά φαβορί ενώ στον τρίτο ιππόδρομο θα λέγαμε πως θα δούμε ένα πρόγραμμα που μοιάζει πολύ με αυτό της Ν. Αφρικής!

Τέλος να πούμε ότι απουσιάζει σήμερα η Αγγλία από το πρόγραμμα ενώ εμείς θα ασχοληθούμε έντονα και αποκλειστικά με το είδος στοιχήματος του ΓΚΑΝΙΑΝ!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-8-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 10-1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του LE MANS. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-14-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 20:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PORNICHET. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-9-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 21:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PORNICHET. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-4-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PORNICHET. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-10-5.



Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube