Με 27 ιπποδρομίες ανοίγει η εβδομάδα μας ιπποδρομιακά όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Το πρόγραμμα ξεκινάει νωρίς το μεσημέρι στις 12:20 ενώ ολοκληρώνεται στις 21:45 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες ενώ οι περισσότερες είναι και πολυπληθείς!

Στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα είναι σχεδόν όλα, μοιρασμένα στα ίδια! Και οι τρεις χώρες συμμετέχουν με σχεδόν ίδιο αριθμό ιπποδρομιών, έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας τα προγνωστικά τους, ενώ κάπως παραπάνω μόνο ξεχωρίζει η Γαλλία όσον αφορά τα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Άλλο ένα χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως πάμε με έναν ιππόδρομο σε δυο από τις τρεις χώρες του προγράμματος και αυτό είναι κάτι που εξυπηρετεί στην μελέτη τους παίκτες!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK.
Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του MAR. BORELY.
H Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των LEICESTER & CHELMSFORD CITY.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-6-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του MAR. BORELY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-7-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του MAR. BORELY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-10-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 9-10-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-7-4.



Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube