Καλή εβδομάδα! Με 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Δευτέρα 26/3/2018 με τις χώρες Αγγλία, Γαλλία, και Νότιος Αφρική να συμμετέχουν σε αυτό ενώ έχουμε μεγάλη ποικιλία στα είδη των διαδρομών σήμερα! Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:15 το μεσημεράκι και θα μας πάει μέχρι και τις  22:20 το βράδυ. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο πρόγραμμα:

H  N.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Οι διαδρομές είναι πολυπληθείς οι περισσότερες και ως συνήθως στα προγράμματα από την χώρα αυτή, σε ελάχιστες διαδρομές ξεχωρίζουν τα μεγάλα φαβορί!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με τον ιππόδρομο του HUNTINGDON με τις διαδρομές να είναι με θαμνώδη εμπόδια σχεδόν όλες εκτός από μια που είναι επίπεδη. Εδώ σήμερα αναμένονται μεγάλες αποδόσεις μιας και μιλάμε για ιπποδρομίες με εμπόδια στις οποίες παίζονται πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης και σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί πληρώνουν καλά!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει με τρία ιπποδρόμια όπως αυτά των CROISE LAROCHE, CHANTILLY, και LION D’ ANGERS. Eδώ έχουμε σήμερα μια μεγάλη ποικιλία στα είδη των διαδρομών όπως επίπεδες, τροτ με αμαξίδια, θαμνώδη εμπόδια, ακόμα και ιπποδρομίες ανώμαλου δρόμου έχει σήμερα η Γαλλία! Το ενδιαφέρον πάντως εστιάζεται στον ιππόδρομο της CHANTILLY με ιπποδρομίες που έχουν τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους!

Γενικότερα πάντως έχουμε να κάνουμε με ένα πρόγραμμα που αναμένεται να δώσει μεγάλες αποδόσεις στις περισσότερες ιπποδρομίες! Δύσκολες διαδρομές, πολυπληθείς οι περισσότερες, διαφορετικά είδη διαδρομών, και αρκετό παιχνίδι σε πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης! Ας περάσουμε τώρα στις στοιχηματικές μας προτάσεις για σήμερα:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 15:15 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην κούρσα αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό :  2-4-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 16:00 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο HUNTINGDON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην κούρσα αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό : 10-4-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο CHANTILLY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην κούρσα αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό : 1-6-10-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:25 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο CHANTILLY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην κούρσα ο ίππος με τον αριθμό 6  και πίσω στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-2-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 18:10 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο HUNTINGDON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην κούρσα αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό : 2-5-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 19:20 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο LION D’ ANGERS . Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην κούρσα αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό :  7-1-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:30 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο CROISE LAROCHE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην κούρσα αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό : 7-2-9-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 22:20 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο CROISE LAROCHE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην κούρσα αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό :  1-4-8-12.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube