Νέο σενάριο για εξτρέμ στον Ολυμπιακό. Σε δημοσίευμα του «footmercato» γίνεται λόγος για σοβαρό ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 24χρονο Ιβοριανό.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές Ελλάδος, όπως και η Λιλ έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον μεσοεπιθετικό της Πάρμα, ο οποίος τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε δανεικός στη Καραγκιουμρούκ. Πραγματοποιώντας 35 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 4 γκολ και 3 ασίστ.



Ο Καραμό, ο οποίος παίζει κυρίως αριστερά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά, είναι διεθνής με τα μικρά κλιμάκια της Γαλλίας. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Καέν, στην οποία έπαιξε τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερή της ομάδας.

Για μια τριετία πέρασε και από την Ίντερ (2017-20) και πρόλαβε να κάνει 18 συμμετοχές (1 γκολ). Μάλιστα, εκείνη την περίοδο είχε ακουστεί ξανά το όνομά τους για τον Ολυμπιακό.


Έχει παίξει επίσης σε Μπορντό (2018-19) και Πάρμα. Στους Ιταλούς αγωνίστηκε δανεικός τη σεζόν 2019-20, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν τα δικαιώματά του. Το συμβόλαιό του με τους «τζαλομπλού» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ο Καραμό βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες στην Ελλάδα για διακοπές, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Κρήτης και είχε κάνει σχετική ανάρτηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube