Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 15/11/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:10 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 21:45 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες ενώ στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι και πολυπληθείς!

Μεγάλο το πρόγραμμα σήμερα και αρκετά δύσκολο σε προγνωστικά! Σε καμία από τις 3 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δεν ξεχωρίζουν τα μεγάλα φαβορί ενώ από ότι φαίνεται θα έχουμε μεγάλες αποδόσεις ακόμα και στα απλά είδη του στοιχήματος!

Η Ν. Αφρική έχει την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα καθώς συμμετέχει με 17 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των KENILWORTH & TURFFONTEIN. Mάλλον εδώ έχουμε και το πιο δύσκολο κομμάτι του προγράμματος για σήμερα και αναμένεται να δούμε ιδιαίτερα μεγάλες αποδόσεις και ειδικά στο πολύπλοκα στοιχήματα!

Η Γαλλία συμμετέχει με 7 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και όλες από τον ιππόδρομο του FONTAINEBLEAU. Eδώ, θα βρούμε για σήμερα και τα πιο υψηλά χρηματικά έπαθλα της ημέρας για τους νικητές ίππους ενώ θα δούμε πως δεν ξεχωρίζουν και εδώ κάποια μεγάλα φαβορί!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Εδώ, ίσως βρούμε σήμερα τα πιο δυνατά φαβορί, τουλάχιστον συγκριτικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξη τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του FONTAINEBLEAU. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-2-8-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξη τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του FONTAINEBLEAU. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 12-1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξη τις 16:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του FONTAINEBLEAU. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-15-7-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξη τις 20:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο  του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξη τις 21:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο  του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-2-6-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξη τις 21:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο  του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-5-9.



Σε ενημέρωση των φιλίππων:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΣΤΙΣ 17.00

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 40η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το ελληνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ιπποδρομίες -5 ελληνικές και μία  γαλλική- και θα ξεκινήσει στις 17.00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube